مطالب مرتبط:
عارف: طرح اصلاح زنجیره آرد و نان در دستور کار دولت
طرح اصلاح نظام توزیع آرد و نان با هدف کاهش قاچاق در دست اجراست
مرگ خاموش رسانه های حرفه ای در شهرستان ها
خدمات رایگان دامپزشکی در قالب اردوی جهادی در شهرستان دشتستان
دستگیری و احضار 105 نفر از اراذل و اوباش در شهرستان لنگرود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 شهریور 1404 ساعت 11:552025-09-01سياسي

شهرستان لنده مشکل کمبود آرد ندارد


روند توزیع آرد در این شهرستان به صورت سنتی است و باید اصلاحات لازم انجام شود.

- فرماندار لنده گفت: روند توزیع آرد در این شهرستان به صورت سنتی است و باید اصلاحات لازم انجام شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد  شورای آرد و نان شهرستان لنده با حضور فرماندار، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد، بخشداران و اعضای شورا باهدف بررسی مسائل و مشکلات سهمیه آرد شهرستان و خبازی ها در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

 فرماندار لنده افزود: برای جلوگیری از توزیع نادرست آرد دنبال مدیریت صحیح مصرف و نیازسنجی و راستی آزمایی هستیم ،چون روند توزیع آرد در سطح شهر رویه ای غلط دارد و باید اصلاح شود.

وی گفت :باید دستگاه های نظارتی ورود کنند و اگر این اصلاح صورت نگیرد، متولیان توزیع باید پاسخگو باشند.

فرماندار لنده با اشاره به ضرورت تشکیل کارگروه تخصصی راستی آزمایی گفت: این کارگروه که قرار بود تشکیل شود، هنوز عملیاتی نشده و لازم است هرچه سریع تر شکل بگیرد تا آمار دقیق و به روز جمعیتی استخراج شود و توزیع عادلانه آرد به صورت علمی انجام پذیرد.

وی با تأکید بر برخورد با تخلفات احتمالی گفت: تا الان گزارشی مبنی بر قاچاق آرد به صورت رسمی دریافت نشده، اما اگر گزارشی مستند ارائه شود، برخورد جدی خواهد شد .


برچسب ها: فرماندار - فرماندار لنده - شهرستان - توزیع آرد - توزیع - راستی آزمایی - شهرستان لنده
آخرین اخبار سرویس:

شهرستان لنده مشکل کمبود آرد ندارد

شهرستان لنده مشکل کمبود آرد ندارد