مطالب مرتبط:
بازنشسته های نفت سهامدار پتروشیمی می شوند
بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می شوند
بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می شوند
ادعای کاپیتان استقلال: بازیکنان بازنشسته رئال مادرید و بارسلونا به درد ما نمی خورند/ آنتونیو آدان و منیر الحدادی برای استقلال چه کار کرده اند؟
خبر مهم شبانه برای معلمان بازنشسته امشب 26 شهریور 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 شهریور 1404 ساعت 17:552025-09-18اقتصادي

بازنشسته های نفت سهامدار پتروشیمی می شوند


بخشی از سهام گروه پتروشیمی تابان فردا عرضه می شود.

- به گزارش تابناک، عرضه اولیه گروه پتروشیمی تابان فردا به عنوان یکی از بزرگترین عرضه اولیه های بورس و بازار سرمایه انجام می شود.

  مهدی عبوری مدیرعامل گروه سرمایه گذاری اهداف با اعلام این خبر به خانواده بزرگ بازنشستگان صنعت نفت نوید سهامدار شدن در یکی از شرکت های بزرگ پتروشیمی کشور را داد.

وی با بیان اینکه بازنشستگان شریف صنعت نفت انتظارات به حقی دارند که ماموریت و رسالت ما تحقق این انتظارات است، گفت: یکی از مهمترین ماموریت های محول شده در اهداف به بنده احقاق حقوق بازنشسته ها و ارزشمندتر کردن دارایی ایشان است و در راستای اجرای این ماموریت و تحقق انتظارات بازنشستگان نفت و حمایت از آنها، بخشی از سهام پتروشیمی تابان فردا به بازنشستگان اختصاص پیدا می کند.

 عبوری ادامه داد: این عرضه اولیه نه تنها با هدف حمایت از بازنشستگان صنعت نفت بلکه با رویکرد حمایت از بازار سرمایه انجام می شود.

با عرضه اولیه سهام شرکت جدید به بورس، جریان پول حقیقی به بازار سرمایه وارد می شود و این اقدام به عمق یافتن بازار ، متنوع سازی سبد سرمایه گذاری و افزایش حجم معاملات کمک می کند.


برچسب ها: بازنشستگان - پتروشیمی - عرضه اولیه - انتظارات - صنعت نفت - ماموریت - بازنشسته ها
آخرین اخبار سرویس:

بازنشسته های نفت سهامدار پتروشیمی می شوند

بازنشسته های نفت سهامدار پتروشیمی می شوند