مطالب مرتبط:
اسناد محرمانه آلمان فاش می کند: نقشه ناکام کلینتون برای شریک کردن روسیه در ناتو
تعداد اتوبوس های برقی تهران به 390 دستگاه رسید
خداحافظی مدافع پرافتخار فوتبال آلمان +ویدیو
دعوت 3 دختر هندبالیست قمی به تیم ملی
شکایت کیفری علیه صدراعظم و وزیر امور خارجه آلمان به دلیل کمک به نسل کشی اسراییل در غزه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 شهریور 1404 ساعت 12:552025-09-20فرهنگي

«دختر برقی» مسافر اشلینگل آلمان می شود


فیلم سینمایی «دختر برقی» در جشنواره اشلینگل آلمان به نمایش در می آید.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی و بنا به اعلام معاونت امور بین الملل بنیاد سینمایی فارابی، فیلم سینمایی دختر برقی محصول بنیاد سینمایی فارابی به کارگردانی و نویسندگی و تهیه کنندگی حسین قناعت در بخش پانورامای سی امین دوره جشنواره کودکان و نوجوانان اشلینگل آلمان نخستین اکران بین المللی خود را ثبت می کند.

دختر برقی داستان زندگی دختر بچه کوچکی را روایت می کند که به شکلی اتفاقی وارد زندگی مشترک زوجی جوان می شود و همه چیز را دگرگون می کند.

امیرحسین رستمی، هنگامه حمید زاده، شقایق دهقان، آناهیتا همتی، سیاوش چراغی پور، رامین ناصرنصیر، عباس محبوب، هیلدا کُردبچه، رایان سرلک در این فیلم ایفای نقش می کنند.

این فیلم پیش تر در سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان حضور داشت و پروانه زرین بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر و جایزه بهترین فیلم از نگاه داوران کودک و نوجوان را دریافت کرد.

گفتنی است سی اُمین جشنواره کودکان و نوجوانان اشلینگل از 5 تا 12 مهر (برابر با 27 سپتامبر تا 4 اکتبر 2025) در شهر کمنیتز آلمان برگزار می شود.


برچسب ها: بنیاد سینمایی فارابی - سینمایی - بین الملل - فیلم سینمایی - جشنواره - فیلم - دختر
آخرین اخبار سرویس:

«دختر برقی» مسافر اشلینگل آلمان می شود

«دختر برقی» مسافر اشلینگل آلمان می شود