مطالب مرتبط:
آیین مشترک آغاز سال تحصیلی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران و جامعه الزهرا(س)
مسجد النبی محمد(ص) مرکز جامعه مسلمانان در واشنگتن
کانون کارشناسان عصاره نخبگی جامعه است
جامعه آمریکا به شدت دو قطبی شده است
کانون کارشناسان عصاره نخبگی جامعه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 شهریور 1404 ساعت 15:552025-09-14ورزشي

شور و نشاط در جامعه کارگری با مسابقات قهرمان شهر


چهارمین دوره قهرمان شهر در منطقه 21 با مشارکت صنایع و کارگران در حال برگزاری است.

پویشی که هدف آن علاوه بر سلامت جسم شهروندان، باعث افزایش روحیه و اصلاح الگوهای حرکتی می شود.

- به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، چهارمین دوره رویداد ورزشی قهرمان شهر با هدف ارتقای نشاط اجتماعی، توسعه فرهنگ ورزش همگانی و جلب مشارکت حداکثری شهروندان، با حضور مدیران شهری و صاحبان صنایع در محل این واحد صنعتی برگزار شد.

محسن امیدیان شهردار منطقه 21 تهران اعلام کرد:شهردار منطقه 21 با اشاره به استقبال گسترده شهروندان از این رویداد گفت: سال گذشته بیش از 84 هزار نفر از شهروندان منطقه در رشته های مختلف ورزشی شرکت کردند و حاصل آن 17 مدال رنگارنگ برای منطقه 21 بود.

امسال، علاوه بر افزایش مشارکت، شاهد یک اتفاق مهم هستیم؛ اجرای پایلوت قهرمان شهر کارگری برای نخستین بار از منطقه 21 آغاز شده که با توجه به ظرفیت بالای صنایع، گامی ارزشمند در راستای ارتقای سلامت و نشاط کارگران است.

رویداد قهرمان شهر 4 با هدف تقویت همبستگی اجتماعی، ایجاد فرصت های برابر ورزشی و شناسایی استعداد های محلی، همزمان در سرا های محلات، بوستان ها، میادین و واحد های صنعتی منطقه 21 در حال برگزاری است.


برچسب ها: شهروندان - منطقه - قهرمان - شهردار منطقه - مشارکت - برگزار - برگزاری
آخرین اخبار سرویس:

شور و نشاط در جامعه کارگری با مسابقات قهرمان شهر

شور و نشاط در جامعه کارگری با مسابقات قهرمان شهر