مطالب مرتبط:
راه اندازی بورس بین الملل تا پایان سال در کیش
راه اندازی بورس بین الملل تا پایان سال در کیش
طوفان آبی در کیش: استقلال هما را در هم کوبید (با چاشنی یک نمایش تماشایی!)»
317 اسکلت در دل یک فروشگاه؛ از گنجه های تدفین آجری و استخوان های 400 ساله تا لوله تنباکو
هیجان در ساحل دریاسر/ برترین های سافاری مازندران مشخص شدند + تصاویر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 شهریور 1404 ساعت 23:252025-09-06اجتماعي

نمایش اسکلت نهنگ به ساحل نشسته سال 99 در کیش


اداره محیط زیست کیش در راستای اهداف آموزشی و پژوهشی، اسکلت نهنگ به ساحل نشسته در سال 1399 را در مرکز بوم شناسی کیش به نمایش گذاشت.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، رییس اداره محیط زیست کیش، گفت:: لاشه نهنگ براید که در آذر 1399 در سواحل شرقی جزیره کیش پیدا شد پس از انجام مراحل مختلف آکَنده سازی (تاکسیدرمی) توسط متخصصان اداره محیط زیست کیش در مرکز بوم شناسی جزیره در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

مریم محمدی، گفت: اسکلت نهنگ با حمایت بخش خصوصی برای انجام مراحل تخصصی آکَنده سازی (تاکسیدرمی) بسته بندی و به مشهد ارسال شد.

کارشناس زیست شناسی و مسئول تیم آکَنده سازی (تاکسیدرمی) لاشه نهنگ، گفت: چربی گیری نهایی، سفید کردن استخوان ها و در نهایت آلماتوربندی نهنگ در مشهد انجام شد و اسکلت نهایی، با 100 قطعه استخوان به یکدیگر متصل شد و در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

مسعود صالحی، افزود:آکَنده سازی (تاکسیدرمی) یکی از روش های نمایش بقایای حیوانات برای دانشجویان و پژوهشگران است تا با مطالعه بر روی آنها بتوانند مسیر پیشرفت علم قدم بردارند.


برچسب ها: اداره محیط زیست - محیط زیست - نهنگ - اسکلت - رییس اداره محیط زیست - خبرگزاری صداوسیما - زیست
آخرین اخبار سرویس:

نمایش اسکلت نهنگ به ساحل نشسته سال 99 در کیش

نمایش اسکلت نهنگ به ساحل نشسته سال 99 در کیش