مطالب مرتبط:
101 نفر از قصاص نجات یافتند
اعطای مرخصی به بیش از 4 هزار زندانی واجد شرایط به مناسبت آغاز سال تحصیلی
دیدار علی صالح آبادی با مصطفی تاجزاده، زندانی سیاسی
«دفاع مقدس» سبک زندگی ما را اصلاح می کند/ تدارک 6 هزار عنوان برنامه در خراسان شمالی
خانواده همدانی به شکرانه تولد فرزند خود یک زندانی را آزاد کردند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 شهریور 1404 ساعت 17:002025-09-22سياسي

101 زندانی محکوم به قصاص به زندگی بازگشتند


رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قضایی از رهایی 101 نفر زندانی محکوم به قصاص در پویش «به عشق امام حسین (ع) می بخشم» و با رضایت اولیای دم خبر داد.

- رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قضایی از رهایی 101 نفر زندانی محکوم به قصاص در پویش به عشق امام حسین (ع) می بخشم و با رضایت اولیای دم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی در جلسه شورای عالی قضایی به ارائه گزارشی از آخرین آمار ها و نتایج پویش به عشق امام حسین علیه السلام می بخشم در ماه های محرم و صفر امسال پرداخت و اظهار کرد: در جریان پویش به عشق امام حسین علیه السلام می بخشم که در ماه های محرم و صفر سال 1404 به اجرا درآمد، 101 نفر با رضایت اولیای دم از قصاص رهایی یافتند، نزدیک به سه هزار نفر از زندان آزاد شدند و هزار و 618 نزاع دسته جمعی نیز منتهی به صلح و سازش شد؛ مجموعاً چهار هزار و 649 نفر مشمول این پویش شدند.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه ادامه داد: به موجب پویش به عشق امام حسین علیه السلام می بخشم ، تنها در استان مازندران 997 نفر از زندان آزاد شدند، در استان خوزستان 47 نفر با رضایت اولیای دم از قصاص رهایی یافتند و هزار و 103 نزاع دسته جمعی در استان چهارمحال و بختیاری نیز به سازش ختم شد.


برچسب ها: شورای عالی قضایی - رضایت اولیای دم - امام حسین علیه السلام - امام حسین - شورای عالی - اولیای دم - قضایی
آخرین اخبار سرویس:

101 زندانی محکوم به قصاص به زندگی بازگشتند

101 زندانی محکوم به قصاص به زندگی بازگشتند