مطالب مرتبط:
روایت متفاوت شهید صیاد شیرازی از عملیات مرصاد
عملیات «مرصاد» به روایت شهید شوشتری
*مراسم بزرگداشت شهید غیب پرور برگزار می شود.
کنگره امناءالرسل به شهید سیدحسن نصرالله رسید / آغاز رسمی فراخوان مقالات
مراسم بزرگداشت شهید غیب پرور برگزار می شود.
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 مرداد 1404 ساعت 00:002025-07-27سياسي

شهید همدانی از مرصاد چه گفته است؟


طرح تسخیر 24 ساعته تهران، همان عملیات فروغ جاویدانی بود که سازمان منافقان در سال 67 به راه انداخته بودند اما تیرشان به جای هدف بدجوری به سنگ خورد.

- به گزارش خبرنگار جماران، پنجم مرداد سال 67 بود که رزمندگان غیور اسلام در عملیاتی به نام مرصاد، به عملیات فروغ جاویدان منافقان پاسخ داد و نقش هایشان نقش بر آب شد.

سردار شهید حسین همدانی روایتی متفاوت از این عملیات داشته است.

این روایت در گنجینه تاریخ شفاهی مرکز اسناد انقلاب اسلامی ثبت و ضبط شده است که در ادامه مطلب می آید: بعد از درگیری های سنگین جنوب در کنار جاده خرمشهر- اهواز و آرام شدن منطقه، برای یک جلسه هماهنگی به همدان آمدم، چون مقر اصلی سپاه سوم در همدان بود، صبح به شهر همدان رسیدیم و دیدم که اوضاع در داخل سپاه آشفته است.

از برادر عسگری که سرپرستی سپاه همدان را برعهده داشتند، سؤال کردم چه خبر است؟ گفت: می گویند منافقین حمله کرده و به چارزبر رسیده اند، گفتم: این خبر صحیح نیست، تماس دارید؟ گفتند: بله با رییس ستاد لشکر انصارالحسین برادر میرزا محمد سلگی ارتباط داشتیم.

با سلگی تماس گرفتم و گفتم: چه خبر؟ ایشان هم همان خبر را داد.

گفتم: خودت دیدی؟ گفت: نه برادران اطلاعات لشکر گزارش داده اند.


برچسب ها: همدان - عملیات - مرکز اسناد انقلاب اسلامی - منافقان - انقلاب اسلامی - همدانی - سپاه
آخرین اخبار سرویس:

شهید همدانی از مرصاد چه گفته است؟

شهید همدانی از مرصاد چه گفته است؟