مطالب مرتبط:
اطلاعیه تعطیلی ادارات گیلان فردا شنبه 25 مرداد 1404 / آیا ادارات و بانک های رشت شنبه 25 مرداد تعطیل است؟
اطلاعیه تعطیلی ادارات گیلان فردا شنبه 25 مرداد 1404 / آیا ادارات و بانک های رشت شنبه 25 مرداد تعطیل است؟
وضعیت هوای گیلان فردا شنبه 25 مرداد 1404 | پیش بینی آب و هوای گیلان در 24 ساعت آینده + هواشناسی گیلان
هدف گذاری ساخت 3000 کیلومتر راه روستایی در 1404
برنامه و ساعات قطعی برق گیلان شنبه 25 مرداد 1404 + روش های اطلاع از قطعی برق رشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 مرداد 1404 ساعت 09:252025-08-16اقتصادي

نصب 550 کیلومتر کابل خودنگهدار در گیلان در سال 1404


مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان از جایگزینی 550 کیلومتر کابل خودنگه دار با سیم فرسوده مسی با 600 میلیارد تومان هزینه در سال جاری خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ مسعود صادقی خمامی گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود 550 کیلومتر کابل خودنگهدار با 600 میلیارد تومان هزینه جایگزین سیم های مسی و فرسوده موجود در شبکه های توزیع برق در گیلان شد.

وی با بیان اینکه از مجموع 20 هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف در گیلان، فقط 10 هزار کیلومتر کابل خودنگهدار با سیم های فرسوده مسی جایگزین شده است افزود: نوسازی شبکه های توزیع برق، رفع نواقص موجود و به روزرسانی تجهیزات و تاسیسات انتقال برق برای پایداری جریان برق و ارتقاء خدمات رسانی به مشترکان در گیلان از اولویت های شرکت توزیع برق استان است.

 مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان گفت: به دلیل شرایط جوی استان، رطوبت زیاد و بارش برف و باران، تندباد و طوفان های فصلی، نوسازی و رسیدگی مداوم به تجهیزات شبکه های توزیع برق به ویژه حوزه فشار ضعیف در استان ضروری است.

   مسعود صادقی خمامی افزود: جلوگیری از اتلاف انرژی برق، کاهش هزینه نگهداری شبکه، افزایش ضریب ایمنی، زیبا سازی شهری و روستایی و کاهش میزان استفاده های غیرمجاز از برق از مزایای اصلی استفاده از کابل های خود نگهدار در شبکه های هوایی توزیع برق در گ


برچسب ها: توزیع برق - کابل خودنگهدار - شرکت توزیع برق - گیلان - کیلومتر - شرکت توزیع - شبکه های توزیع
آخرین اخبار سرویس:

نصب 550 کیلومتر کابل خودنگهدار در گیلان در سال 1404

نصب 550 کیلومتر کابل خودنگهدار در گیلان در سال 1404