مطالب مرتبط:
عکس/ استایل جذاب و اروپایی دو بازیگر زن معروف در یک مراسم
آلمان در مسیر ساخت پهپادهای شبح گونه با قدرت مانور بالا+ عکس
حمایت آلمان از راه حل دوکشوری برای مسئله فلسطین
وزیر کار: کلید مهار تورم حمایت از تولید ملی است
40 قانون گذار اروپایی خواستار تحریم مقامات اسراییلی شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 مرداد 1404 ساعت 16:552025-07-31بين الملل

حمله وزیر اسراییلی به متحد اروپایی صهیونیستها: آلمان دوباره از نازی ها حمایت می کند! + عکس


بن گویر در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) نوشت: «آلمان پس از 80 سال از هولوکاست، به حمایت از نازی ها بازگشته است.

» - به گزارش جماران؛ اظهارنظر وزیر خارجه آلمان درباره لزوم آغاز روند به رسمیت شناختن فلسطین، اتهام زنی تند وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ایتامار بن گویر را به دنبال داشت.

در حالی که سران فرانسه، انگلیس و کانادا درباره به رسمیت شناختن فلسطین در نشست سپتامبر سازمان ملل سخن گفته اند، وزیر خارجه آلمان یوهان وادفول گفت که برای آلمان، به رسمیت شناختن کشور فلسطین بیشتر در پایان آن روند صورت می گیرد اما چنین روندی باید اکنون آغاز شود.

وی افزود: راهکار دو دولتی، تنها راه برای زندگی امن و شرافتمندانه برای اسراییلی ها و فلسطینی ها است.

بن گویر در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) نوشت: آلمان پس از 80 سال از هولوکاست، به حمایت از نازی ها بازگشته است.

عربده کشی این وزیر اسراییلی علیه آلمان در حالی انجام شده که این کشور اروپایی در سالهای اخیر و به ویژه در جنگ علیه غزه و فلسطین حمایت همه جانبه مادی و سیاسی نسبت به رژیم صهیونیستی داشته و تسلیحات پیشرفته ای به صهیونیست ها داده است.


برچسب ها: آلمان - وزیر خارجه آلمان - به رسمیت شناختن کشور فلسطین - فلسطین - شبکه اجتماعی - وزیر خارجه - اسراییلی
آخرین اخبار سرویس:

حمله وزیر اسراییلی به متحد اروپایی صهیونیستها: آلمان دوباره از نازی ها حمایت می کند! + عکس

حمله وزیر اسراییلی به متحد اروپایی صهیونیستها: آلمان دوباره از نازی ها حمایت می کند! + عکس