مطالب مرتبط:
طرح دفاع مشترک موشکی اعراب خلیج فارس و اسراییل
حرکت مشکوک آمریکا در خلیج فارس؛ لشکرکشی نظامی آغاز شد
حرکت مشکوک آمریکا در خلیج فارس؛ لشکرکشی نظامی آغاز شد
حرکت مشکوک آمریکا در خلیج فارس؛ لشکرکشی نظامی آغاز شد
حرکات مشکوک آمریکا در خلیج فارس/ لشکرکشی نظامی برای جنگ با ایران آغاز شد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 مرداد 1404 ساعت 16:152025-08-14اجتماعي

خلیج فارس مواج است


بررسی نقشه های هواشناسی نشان می دهد که امروز و فردا به سبب افزایش سرعت وزش باد، دریا در قسمت های شمالی و مرکزی در برخی ساعات متلاطم است.

- بررسی نقشه های هواشناسی نشان می دهد که امروز و فردا به سبب افزایش سرعت وزش باد، دریا در قسمت های شمالی و مرکزی در برخی ساعات متلاطم است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر ؛ در این مدت وقوع گردوخاک محلی در برخی نقاط شمالی و مرکزی دور از انتظار نیست.

 دمای هوا نیز در این مدت، در برخی نقاط به آستانه 50 درجه خواهد رسید.

 آسمان استان در این مدت صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی، وزش باد گاهی گردوخاک و فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی است.

جهت وزش باد هم متغیر، در قسمت های شمالی و مرکزی غالباً شمال غربی تا شمال شرقی با سرعت 12 تا 38 گاهی بیش از 44 کیلومتردرساعت، در مناطق جنوبی غالبا جنوب غربی تا جنوب شرقی با سرعت 10 تا 30 گاهی تا 38 کیلومتردرساعت است.

ارتفاع موج دریا هم 90 تا 30 گاهی 120 سانتی متر و در برخی ساعات در قسمت های شمالی و مرکزی استان 90 تا 150 سانتی متر است.


برچسب ها: نقشه های هواشناسی - وزش باد - شمال - مرکزی - گاهی - خبرگزاری صدا و سیما - هواشناسی
آخرین اخبار سرویس:

خلیج فارس مواج است

خلیج فارس مواج است