مطالب مرتبط:
منبع فلسطینی: حماس به طرح آتش بس در غزه پاسخ داد
حریق ونوس مهار شد/ آتش نشانان همچنان پای کار
آخرین خبر از آتش سوزی در منطقه آزاد انزلی
درختان بلوط ایستاده می میرند؛ فریاد خاموش بلوط های ایلام در برابر آتش و انگل
پیام ایران به دنیا/ آتش بس همیشگی نیست، غافلگیر نمیشویم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 مرداد 1404 ساعت 03:152025-07-23بين الملل

حماس پاسخ خود به طرح آتش بس را تسلیم میانجی ها کرد


جنبش حماس از پاسخ خود به طرح آتش بس جدید خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که لحظاتی پیش پاسخ رسمی خود و سایر گروه های فلسطینی به پیشنهاد ارائه شده برای برقراری آتش بس را تحویل طرف های میانجی داده است.

حماس به جزییات بیشتر و مفاد این پاسخ هیچ اشاره ای نکرده است.

پیش تر رادیو ریشت بیت اسراییل گزارش داده بود که جنبش حماس در چارچوب گفت وگوهای مربوط به تبادل اسرا، خواستار بازگشایی گذرگاه رفح شده است.

بر اساس اظهارات منابع فلسطینی، این احتمال وجود دارد که رژیم صهیونیستی با این درخواست موافقت کند.

به گفته همین منابع، این درخواست از سوی حماس پاسخی نمادین و در عین حال ملی گرایانه به طرح مهاجرتی ترامپ، رییس جمهور آمریکا، تلقی می شود.

با این حال، هنوز مشخص نیست که حماس قصد دارد چه افرادی را از طریق این گذرگاه به غزه بازگرداند؛ آیا شامل رهبران یا فعالان برجسته خواهد بود یا خیر.

در صورت پذیرش این خواسته، برای نخستین بار از زمان آغاز جنگ، فلسطینی ها اجازه ورود به نوار غزه از طریق گذرگاه رفح را پیدا خواهند کرد.

این تحول می تواند نوعی کاهش تنش در امتداد محور فیلادلفیا به سمت داخل نوار غزه تلقی شود، هرچند ارتش اسراییل هنوز نیروهایی را در این مسیر مستقر نگه داشته است.


برچسب ها: حماس - پاسخ - مقاومت اسلامی فلسطین - فلسطین - جنبش حماس - آتش بس - گروه های فلسطینی
آخرین اخبار سرویس:

حماس پاسخ خود به طرح آتش بس را تسلیم میانجی ها کرد

حماس پاسخ خود به طرح آتش بس را تسلیم میانجی ها کرد