مطالب مرتبط:
آغاز فروش اقساطی دو محصول ایران خودرو بصورت نقد و اقساط
کاهش بی سابقه ذخیره سدها؛ آیا ایران به مرحله بحران آبی رسیده است؟
زمان قرعه کشی ایران خودرو رسماً تعیین شد | خریداران منتظر باشند | اخبار جدید از بازار خودرو
معاون اول رییس جمهور: آمریکا میز مذاکره با ایران را نابود کرد / رکورد 20 میلیون تن بار ترانزیتی ثبت شد
قیمت خودرو های ایران خودرو امروز چهارشنبه 15 مرداد 1404 + جدول
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 مرداد 1404 ساعت 16:452025-08-06اقتصادي

کاهش حدود 100 هزار نفری ثبت نام کنندگان ایران خودرو


ثبت نام کنندگان هفتمین دوره خرید محصولات ایران خودرو در مقایسه با دوره قبل از آن کاهش حدود 100 هزار نفری داشته است.

- به گزارش خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما ؛ در هفتمین دوره ثبت درخواست خرید (اولویت بندی) محصولات ایران خودرو در مجموع 414 هزار و 793 نفر ثبت نام کردند این در حالی است که در دوره قبل از آن بیش از 520 هزار نفر ثبت نام کرده بودند که کاهش حدود 106 هزار نفری را نشان می دهد.

  در این دوره؛ 137 هزار و 239 نفر در طرح عادی، 225 هزار و 976 نفر در طرح جوانی جمعیت و 51 هزار 578 نفر در طرح جایگزینی خودرو های فرسوده ثبت نام کردند.

براساس این گزارش؛ فرایند ثبت نام در هفتمین دوره ثبت درخواست خرید (اولویت بندی) محصولات ایران خودرو برای متقاضیان عادی، مشمولان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و متقاضیان طرح جایگزینی خودرو های فرسوده از 4 مرداد آغاز شد و مراسم قرعه کشی با حضور نمایندگان نهاد های نظارتی امروز برگزار شد.

در این دوره، 14 محصول متنوع از خانواده پژو، دنا، سورن، تارا، رانا و هایما در قالب طرح های فروش فوری، فوق العاده و پیش فروش به متقاضیان عرضه شد.


برچسب ها: محصولات ایران خودرو - ایران خودرو - ثبت نام - هزار - خودرو - دوره - محصولات
آخرین اخبار سرویس:

کاهش حدود 100 هزار نفری ثبت نام کنندگان ایران خودرو

کاهش حدود 100 هزار نفری ثبت نام کنندگان ایران خودرو