مطالب مرتبط:
روایت عضو هیات رییسه مجلس از نگرانی های جدید در کاخ سفید؛ اعمال تحریم ها و تعرفه ها علیه کشورهای در حال توسعه تنها موجب انزوای روزافزون آمریکا می شود
ببینید | صحبت بازیگر آمریکایی درباره غزه و سانسور مخالفان رژیم اسراییل در آمریکا
سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل در بین الحرمین
صلح قفقاز برای ایران در جنگ با اسراییل و آمریکا دردسرساز می شود؟
واکنش سخنگوی کمیسیون شوراها به تحریم آمریکا علیه 7 فرد و 11 شرکت مرتبط با ایران؛ نقش محوری در دور زدن تحریم ها داشتند!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 مرداد 1404 ساعت 13:502025-08-14بين الملل

انتقال تولید به آمریکا برای دور زدن تحریم تسلیحاتی آلمان علیه اسراییل


شرکت خودروسازی آلمانی Renk، تولیدکننده گیربکس و موتور تانک های ارتش اسراییل، در حال بررسی انتقال خطوط تولید خود به ایالات متحده است تا از محدودیت های تسلیحاتی آلمان علیه اسراییل عبور کند.

- به گزارش جماران؛ شرکت خودروسازی آلمانی Renk، تولیدکننده گیربکس و موتور تانک های ارتش اسراییل، در حال بررسی انتقال خطوط تولید خود به ایالات متحده است تا از محدودیت های تسلیحاتی آلمان علیه اسراییل عبور کند.

الکساندر زاگل، مدیرعامل این شرکت، در جلسه ای پس از اعلام گزارش مالی فصلی، که چهارشنبه توسط رویترز منتشر شد، به این احتمال اشاره کرد.

این اظهارات تنها پنج روز پس از آن مطرح شد که فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، اعلام کرد صادرات نظامی به اسراییل که ممکن است در غزه مورد استفاده قرار گیرد، متوقف می شود.

این تصمیم هم زمان با برنامه اسراییل برای اشغال کامل نوار غزه اتخاذ شده است.

در ماه های اخیر، بخش راهکارهای جابه جایی خودروهای نظامی شرکت Renk با وجود ادامه کشتار جمعی مردم غزه توسط اسراییل، شاهد افزایش سودآوری بوده است.


برچسب ها: اسراییل - آلمان - تولید - ایالات متحده - تولیدکننده - انتقال - خودروسازی
آخرین اخبار سرویس:

انتقال تولید به آمریکا برای دور زدن تحریم تسلیحاتی آلمان علیه اسراییل

انتقال تولید به آمریکا برای دور زدن تحریم تسلیحاتی آلمان علیه اسراییل