مطالب مرتبط:
اظهارات عجیب صدراعظم آلمان درباره حملات اسراییل به ایران
آلمان با حمایت صریح از تجاوز اسراییل جایگاه دیپلماتیک خود را مقابل ایران تنزل داد / «مصلحت دولت» در حمایت از جنایتکار
صدراعظم آلمان: حملات اسراییل به ایران مطابق قوانین بین المللی بود!
صدراعظم آلمان در حمایت از تجاوز اسراییل به ایران باز هم فراتر رفت؛ آنها حق داشتند ...
صدراعظم آلمان در حمایت از تجاوز اسراییل به ایران باز هم فراتر رفت؛ آنها حق داشتند ...
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 تیر 1404 ساعت 21:152025-07-09بين الملل

حمایت عجیب و آشکار آلمان از حملات اسراییل به ایران


صدراعظم آلمان در اظهاراتی عجیب، تجاوزگری رژیم صهیونیستی علیه ایران را توجیه کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، فردریش مرتس صدراعظم آلمان عصر چهارشنبه در اظهاراتی گزاف، ادعا کرد: حملات اسراییل به ایران مطابق قوانین بین المللی بود.

او که پیشتر در تمجید از جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، گفته بود اسراییل درحال انجام اقدامات کثیف برای ماست ، در اظهارات تازه خود مدعی شد: می توان نتیجه گرفت که اسراییل سال هاست که روزانه مورد حمله قرار گرفته و حق دارد به آن پاسخ نظامی دهد.

طبق گزارش خبرگزاری روسی تاس ، مرتس طی سخنرانی در بوندستاگ ادعا کرد: حداقل پس از حمله حماس در هفت اکتبر 2023، باید برای همه روشن شده باشد که چنین حملاتی رخ می دهد و چنین تهدید نظامی باید بسیار جدی گرفته شود.

به همین دلیل است که من امروز هیچ شکی در مورد مشروعیت و قانونی بودن اقدامات اسراییل از دیدگاه حقوق بین الملل ندارم.

اما به جز آلمان و کشورهای معدودی همچون آمریکا که تأمین کنندگان اصلی تسلیحات رژیم صهیونیستی هستند، همه کشورهای جامعه جهانی با اشاره به منشور سازمان ملل متحد و قوانین بین المللی، یکصدا ضمن محکوم کردن اقدامات رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این جنایات ناقض همه قوانین بین المللی است.


برچسب ها: اسراییل - رژیم صهیونیستی - صدراعظم آلمان - اظهارات - ایران - جنایات رژیم صهیونیستی - صهیونیستی
آخرین اخبار سرویس:

حمایت عجیب و آشکار آلمان از حملات اسراییل به ایران

حمایت عجیب و آشکار آلمان از حملات اسراییل به ایران