مطالب مرتبط:
ماهنامه «منشآت» به فهرست رسانه های دارای مجوز استان گلستان افزوده شد
ماهنامه «منشآت» به فهرست رسانه های دارای مجوز استان گلستان افزوده شد
حجت الاسلام دانشی سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد شد
پاسداشت شهدای فرهنگ، هنر و رسانه جنگ با رژیم صهیونیستی برگزار می شود
ویژه برنامه ای برای پاسداشت شهدای فرهنگ، هنر و رسانه در جنگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 تیر 1404 ساعت 19:552025-07-19سياسي

ظرفیت ویژه رسانه ملی در استان برای گسترش فرهنگ قرآنی


معاون امور استان های شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور: رسانه ملی در استان برای گسترش فرهنگ قرآنی ظرفیت ویژه ای دارد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، حجت الاسلام راییجی معاون امور استان های شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور در نشست مشترک مدیران فرهنگی، رسانه ای و قرآنی در صدا و سیما با قدردانی از همکاری مستمر رسانه استانی با اشاره به ظرفیت ویژه رسانه در گسترش فرهنگ قرآنی گفت: خراسان جنوبی امروز به عنوان نمونه ای از هم افزایی بین دستگاه های فرهنگی شناخته شده و این الگو می تواند به سایر استان ها تعمیم یابد.

  حجت الاسلام سالاری مکی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان هم گفت: حرکت فرهنگی گام دوم زندگی با آیه ها با محوریت 100 آیه منتخب قرآن در کشور و خراسان جنوبی آغاز شده که تلاش می شود تا پیش از ماه رمضان، این آیات در جامعه نهادینه شود و مردم با آنها انس بیشتری بگیرند.

آینه دار مدیرکل صدا و سیمای استان هم گفت: برای نسل امروز، نیاز به قاب های جدید و متفاوت در معرفی مفاهیم قرآنی داریم و در این خصوص صدا و سیمای استان تمام قد پای کار است و از تمامی ظرفیت های فنی، هنری و محتوایی خود برای اجرای هرچه بهتر این طرح بهره خواهد برد.


برچسب ها: فرهنگ قرآنی - شورای توسعه فرهنگ قرآنی - فرهنگ - استان - خراسان جنوبی - توسعه فرهنگ قرآنی - معاون امور استان
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت ویژه رسانه ملی در استان برای گسترش فرهنگ قرآنی

ظرفیت ویژه رسانه ملی در استان برای گسترش فرهنگ قرآنی