مطالب مرتبط:
نام نویسی برای جذب 25 هزار نیرو در وزارت بهداشت از آخر خرداد آغاز می شود
معاون پرستاری وزارت بهداشت: تمرکز بر نیروی انسانی از اولویت های دولت چهاردهم است
اختتامیه جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در زنجان
اختتامیه جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در زنجان
درخشش دانشگاهیان علوم پزشکی لرستان در مسابقات قرآن و عترت وزارت بهداشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 16:002025-05-31سياسي

25 هزار نیروی جدید جذب وزارت بهداشت می شوند


معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی با اشاره به جذب 25 هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت گفت: نام نویسی برای این آزمون استخدامی اواخر خرداد 1404 آغاز می شود.

- شیراز- معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی با اشاره به جذب 25 هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت گفت: نام نویسی برای این آزمون استخدامی اواخر خرداد 1404 آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، علاالدین رفیع زاده ظهر شنبه در نشست با پرستاران و بازدید از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مسائل و مشکلات نیروی انسانی و ساختاری و هر آنچه که در حوزه نظام اداری است را بررسی کرد.

وی حدود 10 درصد سهمیه های استخدامی کشور را مربوط به استان فارس دانست و گفت: از حدود 25 هزار نفر استخدامی جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 2 هزار و 400 نفر سهمیه استان فارس است.

رییس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: در اواخر خرداد ماه نام نویسی متقاضیان استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز می شود و آزمون آن ها هم تیرماه برگزار خواهد شد که امید است بخشی از مسائل کمبود نیروی بیمارستان های استان را پوشش دهیم.

رفیع زاده در خصوص افزایش قیمت اضافه کار پرستاران، گفت: کارهایی اواخر سال گذشته انجام شد و خوشبختانه عملیاتی شده و رضایتمندی اندکی ایجاد شده است؛ هر چند زحمات این عزیزان را نمی


برچسب ها: سازمان اداری و استخدامی - استخدامی - وزارت بهداشت - سازمان اداری - رییس سازمان - معاون رییس جمهور - آزمون استخدامی
آخرین اخبار سرویس:

25 هزار نیروی جدید جذب وزارت بهداشت می شوند

25 هزار نیروی جدید جذب وزارت بهداشت می شوند