مطالب مرتبط:
آسوشیتدپرس: دیدار ایران و اروپا در ژنو فرصتی برای آزمایش راه حل دیپلماتیک است
سرلشکر پاکپور: راه فرماندهان شهیدمان با قدرت ادامه خواهد یافت
وزیر راه: آغاز ثبت خسارت ساختمان های آسیب دیده/ پشتیبانی حداکثری دولت در بازسازی منازل مسکونی
فیلم | فرمانده سپاه روح الله: وحدت و انسجام ملی راه پیروزی بر دشمن متجاوز است
وزیر راه: آغاز ثبت خسارت ساختمان های آسیب دیده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 خرداد 1404 ساعت 20:502025-06-20سياسي

مخبر: راه موفقیت ما از دل این سختی ها ترسیم خواهد شد


قطعاً با ترور فرماندهان شهید و دانشمندان عزیز ما خللی در اقیانوس توانمندی انسانی کشور ایجاد نشده و راه موفقیت ما از دل این سختی ها ترسیم خواهد شد.

- دستیار مقام معظم رهبری گفت: قطعاً با ترور فرماندهان شهید و دانشمندان عزیز ما خللی در اقیانوس توانمندی انسانی کشور ایجاد نشده و راه موفقیت ما از دل این سختی ها ترسیم خواهد شد.

به گزارش تاکید کرد: رژیم اسراییل کوچک تر از آن بود که بخواهد به ایران حمله کند، آنها با چراغ سبز آمریکا وارد این معرکه شدند و قطعاً به سرنوشت صدامی دچار خواهند شد که فکر می کرد یک شبه تهران را فتح می کند اما او مفتضحانه رفت و ایران عزیز ماند.

وی افزود: قطعاً با ترور فرماندهان شهید و دانشمندان عزیز ما خللی در اقیانوس توانمندی انسانی کشور ایجاد نشده و راه موفقیت ما از دل این سختی ها ترسیم خواهد شد.

مشاور و دستیار رهبری تاکید کرد: امروز شاهدیم که یک هفته پس از جنگ، صهیونیست ها در حوزه تجهیزات نظامی، اقتصاد و مشروعیت بین الملل کاملاً با بحران جدی مواجه شدند و این قطعاً سرنوشت متجاوز است.

وی خاطر نشان کرد: در چنین وضعیتی و میدانی، هلال احمر نیز نقشی اساسی دارد و به خوبی پشتیبان روحی، روانی و جسمی مردم است.

امدادگران هلال احمر در روزهای اخیر به خوبی به آحاد مردم کمک رسانی کرده اند و این رشادت ها فراموش نشدنی است.


برچسب ها: دانشمندان - فرماندهان - موفقیت - توانمندی - اقیانوس - ترسیم - سختی
آخرین اخبار سرویس:

مخبر: راه موفقیت ما از دل این سختی ها ترسیم خواهد شد

مخبر: راه موفقیت ما از دل این سختی ها ترسیم خواهد شد