مطالب مرتبط:
تصاویر صداوسیما از حمله اسراییل به راکتور اراک
عیادت جبلی از مجروحان حادثه حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما
واکنش محمدحسین میثاقی به حمله اسراییل به صداوسیما
دستگیری 5 جاسوس مرتبط با اسراییل در مسجدسلیمان
دستگیری 30 جاسوس مرتبط با موساد در این شهر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 خرداد 1404 ساعت 20:052025-06-20بين الملل

دستگیری 2مزدور مرتبط با حمله به صداوسیما


سردار منتظرالمهدی از دستگیری دو مزدور خارجی خبر داد که در حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما و منزل یکی از مسئولان دخیل بوده اند.

- به گزارش تابناک به تسنیم سخنگوی پلیس گفت: در عملیات شب گذشته پلیس در غرب تهران، دو نفر از عوامل موساد که از اتباع خارجی غیرمجاز بودند دستگیر شدند.

وی ادامه داد: این دو مزدور لوکیشن های سازمان صداوسیما و منزل یکی از مسئولین در سعادت آباد را به سَرپُلِ هدایتی در کشور آلمان قبل از انفجار از طریق واتساپ ارسال کرده بودند، این تروریست ها در حال ارسال محل حضور یکی دیگر از مسئولین عالی رتبه نظام بودند که توسط همکاران من در سازمان اطلاعات فراجا خوشبختانه شناسایی و دستگیر شدند.

سخنگوی پلیس گفت: بنابر اظهارات متهمان در ازای هر فعالیت انجام شده مبلغ 2000 دلار به حساب خارج از کشور آنها واریز می شد.


برچسب ها: صداوسیما - دستگیر - حمله رژیم صهیونیستی - مزدور - سازمان صداوسیما - دستگیری - مسئولین
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری 2مزدور مرتبط با حمله به صداوسیما

دستگیری 2مزدور مرتبط با حمله به صداوسیما