مطالب مرتبط:
ششمین دوره از نشست های تخصصی «میانداران جهاد» برگزار می شود
محفل ادبی «پروانه ها» در قم برگزار می شود
محفل ادبی «پروانه ها» در قم برگزار می شود
44 عنوان برنامه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در آذربایجان غربی برگزار می شود
همایش جهاد تبیین در ارومیه برگزار شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 خرداد 1404 ساعت 11:252025-05-22اقتصادي

5 رزمایش دامپزشکی در روستاهای مازندران برگزار شد


طی دو ماه گذشته پنج رزمایش دامپزشکی در 28 روستای استان برگزار شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حمزه آقاپور کاظمی صبح پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران از اجرای موفقیت آمیز رزمایش های جهادی با عنوان عزم راسخ دامپزشکی برای ارائه خدمات رایگان به مناطق محروم در دو ماهه نخست سال 1404 خبر داد.

وی ادامه داد: بر اساس این گزارش، در مدت دوماهه سال جاری 5 رزمایش دامپزشکی در 28 روستا و مشارکت 136 نیروی دولتی و خصوصی و نهادهای مختلف اجرا شده، خدمات گسترده ای به دامداران مناطق محروم ارائه شده است.

در بخش واکسیناسیون، تعداد دو هزار و 402 رأس دام سنگین علیه بیماری های لمپی اسکین و 137 هزار و 100 نوبت سر علیه بیماری های شاربن، آبله، طاعون نشخوارکنندگان و تب برفکی در دام سبک و 270 غلاده سگ واکسینه شده اند.

وی افزود: در حوزه بهداشت محیط دامداری ها، عملیات سمپاشی برای 10 هزار رأس دام انجام شده و 103 هزار متر مربع از اماکن دامی ضدعفونی شده است.

همچنین در راستای ارتقای دانش دامداران، 205 نفر-ساعت دوره آموزشی برای بهره برداران برگزار شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان مازندران با اشاره به محدودیت های مالی دامداران در مناطق محروم گفت: در این رزمایش ها بیش از 550 رأس دام مورد ویزیت قرار گرفتند که در صورت نیاز عملیات درمان به صورت رایگان برای بهره برداران عزیز صورت گرفت.


برچسب ها: دامپزشکی - رزمایش - مدیرکل دامپزشکی مازندران - مناطق محروم - گفت وگو با خبرنگاران - مازندران - روستا
آخرین اخبار سرویس:

5 رزمایش دامپزشکی در روستاهای مازندران برگزار شد

5 رزمایش دامپزشکی در روستاهای مازندران برگزار شد