مطالب مرتبط:
استفاده از ظرفیت سمن های تخصصی در حل مشکلات استان بوشهر
بانک تجارت حامی توسعه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و پاک است
بانک تجارت حامی توسعه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و پاک
بانک تجارت حامی توسعه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و پاک
صنایع آب بر از ظرفیت خط انتقال آب خلیج فارس استفاده کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 18:452025-05-31سياسي

لزوم استفاده از ظرفیت خیرین برای توسعه فضای شهری


عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد گفت: شهرداری باید فرصت ها را فراهم کند، زیرساخت ها را آماده سازد و اجازه دهد خیرین  برای توسعه فضای شهری پیش قدم شوند.

- ایسنا/خراسان رضوی عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد گفت: شهرداری باید فرصت ها را فراهم کند، زیرساخت ها را آماده سازد و اجازه دهد خیرین  برای توسعه فضای شهری پیش قدم شوند.

حسن کریمدادی در حاشیه مراسم افتتاحیه خانه موزه ملک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از افتخارات ما این است که به همت همکاران در مجموعه شهرداری مشهد این مکان فرهنگی افتتاح شد.

عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد در مورد اقدامات این خیر بزرگ گفت: خانه ملک که در واقع محل اسکان ایشان بوده، هر فصل تابستان هر وقت به مشهد تشریف می آوردند، اینجا را برای زندگی و استراحت انتخاب می کردند.

امروز، پس از سال ها که ایشان مرحوم شدند به دلیل نیت خالصی که داشتند و به جهت اینکه برای خدا کار کرده بودند، این املاک و این باغ بزرگ و سایر خدماتی که در حوزه های فرهنگی، بهداشتی، اجتماعی و زیرساختی در نقاط مختلف ارائه کرده اند، حفظ شده است.

وی عنوان کرد: ایشان از تعلقات دنیوی گذشتند ، خدمات مرحوم حاج حسین ملک تا همیشه برقرار خواهد بود و این مجموعه حفظ و نگهداری خواهد ش


برچسب ها: شورای اسلامی شهر مشهد - شورای اسلامی شهر - شورای اسلامی - خدمات شهری - محیط زیست - فضای شهری - شهری
آخرین اخبار سرویس:

لزوم استفاده از ظرفیت خیرین برای توسعه فضای شهری

لزوم استفاده از ظرفیت خیرین برای توسعه فضای شهری