مطالب مرتبط:
سازمان اموال تملیکی امین دولت و حافظ حقوق مردم است
اجرای آزمایشی طرح اصلاح پرداخت حقوق در برخی از سازمان ها
اجرای آزمایشی طرح اصلاح پرداخت حقوق در برخی از سازمان ها
غریب آبادی: موضوع مهم در مذاکرات، تحقق کامل حقوق هسته ای مردم ایران است
اعلام شرایط تغییر در پرداخت حقوق کارکنان دولت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 خرداد 1404 ساعت 10:552025-06-06اقتصادي

سازمان اموال تملیکی امین دولت و حافظ حقوق مردم است


رییس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور گفت: سازمان اموال تملیکی، امین دولت و حافظ حقوق مردم است و وظیفه تحویل، نگهداری و تعیین تکلیف اموال توقیفی را برعهده دارد.

- زنجان - رییس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور گفت: سازمان اموال تملیکی، امین دولت و حافظ حقوق مردم است و وظیفه تحویل، نگهداری و تعیین تکلیف اموال توقیفی را برعهده دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، احسان عسگری در دیدار با استاندار زنجان افزود: سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی براساس قانون تشکیل آن، وظیفه تعیین تکلیف کلیه اموال تملیکی دولت با رعایت توأمان حقوق مردم و صرفه صلاح دولت را بر عهده دارد.

عسگری گفت: طبق قانون تشکیل این سازمان، هر گونه اموال و دارایی که طبق شرایط خاصی به مالکیت دولت در می آید باید در اختیار این سازمان قرار بگیرد و تا تعیین تکلیف آن (فروش، واگذاری و استرداد) اداره و نگهداری این اموال بر عهده سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی خواهد بود.

وی اظهار داشت: با تشکیل این سازمان دو واحد اداری موازی (مرکز کالای متروکه و دفتر اجرایی تبصره 28 قانون بودجه) در هم ادغام شد و وظایف آن در سازمان جدید تمرکز یافت.

عسگری درخصوص وضعیت اداره کل اموال تملیکی استان زنجان، افزود: این اداره کل، در سال 1403 از نظر درآمدی در رتبه نهم کشوری قرار گرفت.


برچسب ها: اموال تملیکی - اموال - سازمان - تعیین تکلیف - حقوق مردم - فروش اموال - دولت
آخرین اخبار سرویس:

سازمان اموال تملیکی امین دولت و حافظ حقوق مردم است

سازمان اموال تملیکی امین دولت و حافظ حقوق مردم است