مطالب مرتبط:
سود 70 هزار میلیاردی به قیمت جان مردم
سناریوی خونین نوعروس در ماه عسل، جان داماد چهار روزه را گرفت!
هوشیاری مراقب سلامت در کاشان، جان سالمند 86 ساله را نجات داد
قلمی که بر جان فلز می نشیند؛ روایتی از هنر کهن قلم زنی در اصفهان
در بازی جدید Game of Thrones تجربه کنید؛ چه می شد اگر جان اسنو بر تخت آهنین می نشست؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 خرداد 1404 ساعت 01:052025-06-11اجتماعي

ناوگان پیر، جان می گیرد؟


ناوگان پیر و فرسوده حمل و نقل مسافری که قرار است در جاده های کشور جان بگیرد، طبق آنچه مسئولان اذعان دارند برای عبور از شرایط بحرانی نیاز به 5000 دستگاه اتوبوس داریم که البته تولید و واردات آن با چالش های بسیاری مواجه است.

- ناوگان پیر و فرسوده حمل و نقل مسافری که قرار است در جاده های کشور جان بگیرد، طبق آنچه مسئولان اذعان دارند برای عبور از شرایط بحرانی نیاز به 5000 دستگاه اتوبوس داریم که البته تولید و واردات آن با چالش های بسیاری مواجه است.

به گزارش ایسنا، شاید زمانی که مسافران بلیت اتوبوس می خریدند تا سفر بروند یا دانش آموزان به اردو، خبرنگاران به ماموریت، سربازان به مقصد یا زائران به زیارت، هرگز فکرش را هم نمی کردند که در مسیر یک لحظه به دلیل نقص فنی، خراب بودن سیستم ترمز، فرسودگی ناوگان و قطعات همه چیز برای همیشه به پایان برسد و جان عزیزشان از دست برود.

شاید زمانی که خانواده ها با هزار امید و آرزو عزیزانشان را بدرقه سفر یا اردو می کردند لحظه ای این موضوع به ذهن شان خطور نمی کرد که ممکن است آخرین دیدار آنها با عزیزان شان باشد و تا ابد زخمی بر جان شان نقش ببندد که هیچ دوایی بر آن مرهم نباشد.

اما این واقعیت تلخ همچون سایه ای بر زندگی خانواده های داغدار تا همیشه نقش خواهد بست و تلخ تر آنکه انگار هیچ پایانی برای آن وجود ندارند و


برچسب ها: حمل و نقل مسافری - جاده های کشور - ناوگان - شرایط بحرانی - اتوبوس - حمل و نقل - مسئولان
آخرین اخبار سرویس:

ناوگان پیر، جان می گیرد؟

ناوگان پیر، جان می گیرد؟