مطالب مرتبط:
آمادگی پیام نیازمند برای رویارویی با رقیب!
اظهارات تکان دهنده ضرغامی: از قرآن نیازمند مجوز در دنیای امروز و آمادگی برای صبحانه با هیتلر تا تحلیل شکست خاتمی در 88
فیلم/دمای هوا در ایام اربعین به بیش از 50 درجه می رسد
آمادگی برای برپایی و مواکب مردمی و جشن های غدیر در مازندران
به دلیل ایام سوگواری نمایش ها چهارشب به صحنه نمی روند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 خرداد 1404 ساعت 17:302025-05-28سياسي

آمادگی پیام آوران ایثار برای روایتگری در ایام 14 و 15 خرداد


سرپرست اداره کل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امورایثارگران گفت: راویان و پیام آوران ایثار، همواره در خط مقدم تبلیغ فرهنگ ایثار و شهادت بوده اند و با روایت های روشنگرانه ی خود، - آمادگی پیام آوران ایثار برای روایتگری در ایام 14 و 15 خرداد سرپرست اداره کل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امورایثارگران گفت: راویان و پیام آوران ایثار، همواره در خط مقدم تبلیغ فرهنگ ایثار و شهادت بوده اند و با روایت های روشنگرانه ی خود، نقش مؤثری در تبیین آرمان های امام راحل، انقلاب اسلامی و حماسه های دفاع مقدس ایفا کرده اند.

به گزارش ایسنا، سید علیرضا فاطمیان پور در آستانه ایام سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام تاریخی 15 خرداد 1342، از آمادگی کامل راویان ایثارگر برای حضور در محافل فرهنگی، مذهبی و مراسمات نیمه خرداد خبر داد و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ی حضرت امام روح الله (ره) و شهدای گرانقدر قیام 15 خرداد گفت: راویان پیام آوران ایثار، همواره در خط مقدم تبلیغ فرهنگ ایثار و شهادت بوده اند و با روایت های روشنگرانه خود، نقش مؤثری در تبیین آرمان های امام راحل، انقلاب اسلامی و حماسه های دفاع مقدس ایفا کرده اند.

اکنون نیز با توجه به فرا رسیدن ایام 14 و 15 خرداد، این عزیزان آمادگی کامل دارند تا در برنامه ها، یادواره ها و مراسمات سراسر کشور حضور یابند


برچسب ها: ایثار - فرهنگ ایثار و شهادت - فرهنگ - ایثار و شهادت - سالگرد ارتحال حضرت امام - ایثارگر - فرهنگ ایثار
آخرین اخبار سرویس:

آمادگی پیام آوران ایثار برای روایتگری در ایام 14 و 15 خرداد

آمادگی پیام آوران ایثار برای روایتگری در ایام 14 و 15 خرداد