مطالب مرتبط:
اطلاعات موبایل یک مقام آمریکایی هک شد!
عراقچی: آمریکایی ها به دلیل اینکه از تحریم ناامید شده اند با ما مذاکره می کنند.
ادعای پزشک آمریکایی درباره زمان مرگ بایدن
عراقچی: آمریکایی ها نتوانستند مردم ایران را فلج کنند
عراقچی: آمریکایی ها به دلیل اینکه از تحریم ناامید شده اند با ما مذاکره می کنند (فیلم)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 خرداد 1404 ساعت 11:352025-05-23بين الملل

هکر «تله مسیج» به اطلاعات مقامات آمریکایی نفوذ کرد


هکری که به سرویس ارتباطی مورد استفاده مایک والتز مشاور امنیت ملی سابق دونالد ترامپ در اوایل ماه جاری میلادی نفوذ کرده بود، پیام های تعداد بیشتری از مقامات آمریکایی را رهگیری کرده است.

- هکری که به سرویس ارتباطی مورد استفاده مایک والتز مشاور امنیت ملی سابق دونالد ترامپ در اوایل ماه جاری میلادی نفوذ کرده بود، پیام های تعداد بیشتری از مقامات آمریکایی را رهگیری کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این رسانه در مخزنی از داده های نشت شده که سازمان Distributed Denial of Secrets منتشر کرده، بیش از 60 مقام آمریکایی کاربر پلتفرم تله مسیج را شناسایی کرده است.

Distributed Denial of Secrets یک موسسه ناسودآمریکایی است که ماموریت خود را بایگانی اسناد هک و نشت شده به نفع عمومی عنوان کرده است.

این مخزن شامل محتوایی مربوط به پاسخگویان در بحران ها، مقامات گمرک، چند کارمند دیپلماتیک آمریکای ، حداقل یک کارمند کاخ سفید و اعضای سرویس مخفی آمریکا است.

پیام هایی که رویترز بررسی کرده مربوط به بازه ای حدودا یک روزه است که چهارم می پایان می یابد و بسیاری از این پیام ها کامل نیستند و فقط بخش هایی از آنها نشت شده است.

پس از آنکه در 30 آوریل رویترز عکسی را منتشر کرد که در آن مایک والتز در یک جلسه کابینه مشغول بررسی تله مسیج( نسخه ای از اپ سیگنال) بود، این پیام رسان


برچسب ها: مقامات آمریکایی - آمریکایی - مشاور امنیت ملی - مقامات - دونالد ترامپ - مقام - امنیت ملی
آخرین اخبار سرویس:

هکر «تله مسیج» به اطلاعات مقامات آمریکایی نفوذ کرد

هکر «تله مسیج» به اطلاعات مقامات آمریکایی نفوذ کرد