| شنبه، 6 اردیبهشت 1404 ساعت 21:552025-04-26بين الملل
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، دفتر امیر قطر امروز شنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر با ارسال پیامی به (مسعود پزشکیان) رییس جمهور ایران، - به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، دفتر امیر قطر امروز شنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر با ارسال پیامی به (مسعود پزشکیان) رییس جمهور ایران، حادثه انفجار در بندرعباس را به وی تسلیت گفت.
از سوی دیگر، وزارت خارجه عربستان هم در بیانیه ای ضمن عرض تسلیت به مناسبت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، اعلام کرد: آماده ارائه هر گونه کمک به برادران ایرانی مان هستیم.
برچسب ها: شیخ تمیم بن حمد آل ثانی -
تمیم بن حمد آل ثانی -
امیر قطر -
بندر شهید رجایی -
ایران -
تمیم بن حمد -
رییس جمهور |
آخرین اخبار سرویس:
|
قطر و عربستان وقوع انفجار در بندر شهید رجایی را به ایران تسلیت گفتند
قطر و عربستان وقوع انفجار در بندر شهید رجایی را به ایران تسلیت گفتند
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.