مطالب مرتبط:
رییس جمهور کلمبیا ترامپ را «دونالد اردک» خواند
رییس جمهور کلمبیا، ترامپ را «دونالد اردک» خواند
کاخ سفید: رییس جمهور ترامپ خواستار توافق با ایران است
سخنان معنادار مرشد دونالد ترامپ درباره جنگ با ایران
رییس جمهور چین: تعرفه های گمرکی به تجارت بین الملل آسیب می زند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404 ساعت 18:152025-04-23بين الملل

جدال لفظی پترو و ترامپ بر سر روادید؛ رییس جمهور کلمبیا، ترامپ را «دونالد اردک» خواند


در حالی که تنش ها بر سر استرداد مهاجران کلمبیایی میان دو کشور ادامه دارد، گوستاوو پترو، رییس جمهور کلمبیا، مدعی لغو روادید خود از سوی آمریکا شد و دونالد ترامپ را با نام مستعار «دونالد اردک» مورد تمسخر قرار داد.

- جدال لفظی پترو و ترامپ بر سر روادید؛ رییس جمهور کلمبیا، ترامپ را دونالد اردک خواند در حالی که تنش ها بر سر استرداد مهاجران کلمبیایی میان دو کشور ادامه دارد، گوستاوو پترو، رییس جمهور کلمبیا، مدعی لغو روادید خود از سوی آمریکا شد و دونالد ترامپ را با نام مستعار دونالد اردک مورد تمسخر قرار داد.

رییس جمهور کلمبیا در یک سخنرانی گفت مقام های آمریکایی اقدام به لغو روادید او کرده اند و از دونالد ترامپ به تمسخر تحت عنوان دونالد اردک (شخصیت کارتونی شرکت والت دیزنی) یاد کرد.

به گزارش ایسنا، در حالی که گوستاوو پترو ، رییس جمهور کلمبیا عنوان کرده که مقام های آمریکایی روادید او را لغو کرده اند اما وزارت خارجه ایالات متحده ادعای او را تایید نکرد.

به نوشته نشریه کلمبیایی سیتی پیپر بوگوتا پترو این اظهارات را در جریان یک نشست کابینه خود که فراخوان تشکیل آن را در واکنش به شیوع بیماری تب زرد داد، مطرح کرد.

رییس جمهور کلمبیا ماه ژانویه سال جاری میلادی با دولت ترامپ بر سر مخالفتش با پذیرش اتباع کلمبیایی مسترده شده از ایالات متحده د


برچسب ها: رییس جمهور - کلمبیا - دونالد - ترامپ - دونالد ترامپ - جمهور - روادید
آخرین اخبار سرویس:

جدال لفظی پترو و ترامپ بر سر روادید؛ رییس جمهور کلمبیا، ترامپ را «دونالد اردک» خواند

جدال لفظی پترو و ترامپ بر سر روادید؛ رییس جمهور کلمبیا، ترامپ را «دونالد اردک» خواند