مطالب مرتبط:
نماینده آفریقای جنوبی در لاهه: نسل کشی غزه جلوی چشم جهانیان ادامه دارد
اعتراض شمشیربازان سوییسی به نسل کشی مردم غزه از سوی اسراییل
نماینده فلسطین: اسراییل از گرسنگی به عنوان سلاح علیه مردم غزه استفاده می کند
وزارت بهداشت غزه: رژیم صهیونیستی در حال نابودی نسل فلسطینیان است
لزوم همکاری کشورهای اسلامی برای توقف نسل کشی مردم بی دفاع فلسطین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 ساعت 10:352025-04-30سياسي

ضرورت استفاده از دیپلماسی شهری برای جلوگیری از نسل کشی در غزه


در دیدار رییس مرکز ارتباطات شهرداری تهران با دبیرکل مجمع کلانشهرهای جهان «مترو پلیس» بر ضرورت استفاده از دیپلماسی شهری برای جلوگیری از نسل کشی در غزه تأکید شد.

- ضرورت استفاده از دیپلماسی شهری برای جلوگیری از نسل کشی در غزه در دیدار رییس مرکز ارتباطات شهرداری تهران با دبیرکل مجمع کلانشهرهای جهان مترو پلیس بر ضرورت استفاده از دیپلماسی شهری برای جلوگیری از نسل کشی در غزه تأکید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، عبدالمطهر محمدخانی رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران با جوردی واکوئر دبیرکل انجمن کلانشهرهای جهان (مترو پلیس) در محل ساختمان مرکز ارتباطات دیدار و گفتگو کرد.

محمدخانی در ابتدای این دیدار ضمن تبریک مراسم چهل سالگی سازمان مترو پلیس، اظهار کرد: در نگاه مدیریت شهری تهران، دیپلماسی عمومی و دیپلماسی شهری جایگاه بسیار بالایی دارد تا این حد که جزو اولویت ها و محورهای هفت گانه برنامه های شهرداری تهران در این دوره از مدیریت شهری قرار گرفته است؛ با این نگاه که سازمان مترو پلیس به عنوان یک سازمان باسابقه، جایگاه ویژه ای در دیپلماسی شهری ایفا می کند.

وی با بیان اینکه شهردار تهران به دلیل اهمیت جایگاه مجمع کلانشهرها و عضویت در هیأت دولت و پیچیدگی های مدیریت تهران، سفرهای خارجی کمی را در دوره مدیریت شأن انجام داد


برچسب ها: دیپلماسی شهری - مرکز ارتباطات - دیپلماسی - شهرداری تهران - ارتباطات - استفاده - نسل کشی
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت استفاده از دیپلماسی شهری برای جلوگیری از نسل کشی در غزه

ضرورت استفاده از دیپلماسی شهری برای جلوگیری از نسل کشی در غزه