مطالب مرتبط:
یک فعال حقوق کارگری: ایمنی محیط کار را محدود به کارفرمایان و بازرسی نکنیم
بهروزآذر، معاون رییس جمهور: مبدا پیامک های ارسالی تذکر حجاب هنوز نامعلوم است؛ دنبال مبدا آنها هستیم/ در لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» که آن را پس گرفتیم، «نحوه پوشش پرسنل بیمارستان» جایگزین «آموزش نحوه مواجهه با زنانِ خشونت دیده» شده بود!
سرنوشت لایحه حمایت از زنان به کجا رسید؟
سامانه سخا؛ گامی در جهت عدالت و شفافیت در حمایت از نیازمندان کردستان
خبر خوش مقام دولتی از جزییات پرداخت حقوق بازنشستگان با معوقات فروردین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 ساعت 14:202025-05-06سياسي

14دفتر حمایت از حقوق زنان وخانواده درحوزه های قضایی کردستان فعال هستند


سنندج_سرپرست معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان گفت: در حال حاضر 14 دفتر حمایت از حقوق زنان و خانواده در حوزه های قضایی تابعه مشغول به فعالیت هستند.

- 14دفتر حمایت از حقوق زنان وخانواده درحوزه های قضایی کردستان فعال هستند سنندج_سرپرست معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان گفت: در حال حاضر 14 دفتر حمایت از حقوق زنان و خانواده در حوزه های قضایی تابعه مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر ، بهادر اسدی ظهر سه شنبه به خبرنگاران رسانه های کردستان اعلام کرد: در سال گذشته، دفاتر حمایت از حقوق زنان و خانواده در استان توانسته اند هزار و 520 خدمت حمایتی را به مراجعین ارائه دهند.

وی با اشاره به فعالیت 14 دفتر حمایت در حوزه های قضایی تابعه استان، افزود: این دفاتر به صورت روزانه و از طریق حضوری و تلفنی، خدمات مشاوره ای در زمینه دعاوی خانوادگی و مسائل مربوط به زنان و کودکان را به نیازمندان ارائه می دهند.

اسدی به تشریح برخی از مهم ترین اقدامات حمایتی انجام شده پرداخت و اظهار داشت: از جمله این اقدامات می توان به 450 مورد خدمات مددکاری شامل مشاوره های روانشناسی و خانوادگی، تشکیل پرونده های شخصیت، ارجاع مددجویان به اورژانس اجتماعی، و حضور مددکاران به عنوان مشاور در دادگاه های خانواده و اطفال اشاره کرد.


برچسب ها: حقوق زنان - زنان و خانواده - کردستان - حمایت - خانواده - پیشگیری از وقوع جرم - دادگستری کردستان
آخرین اخبار سرویس:

14دفتر حمایت از حقوق زنان وخانواده درحوزه های قضایی کردستان فعال هستند

14دفتر حمایت از حقوق زنان وخانواده درحوزه های قضایی کردستان فعال هستند