| سه شنبه، 9 اردیبهشت 1404 ساعت 14:552025-04-29سياسي
نخست وزیر عراق در تماس با رییس جمهور کشورمان به خاطر حادثه تلخ بندر شهید رجایی با بیان تسلیت، گفت: برای ارائه هرگونه کمک پزشکی اضطراری جهت درمان مصدومان آماده ایم.
- نخست وزیر عراق در تماس با رییس جمهور کشورمان به خاطر حادثه تلخ بندر شهید رجایی با بیان تسلیت، گفت: برای ارائه هرگونه کمک پزشکی اضطراری جهت درمان مصدومان آماده ایم.
به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان رییس جمهور کشورمان، آمادگی کامل خود را برای ارائه هرگونه کمک پزشکی اضطراری جهت درمان مصدومان اعلام کرد و صمیمانه ترین مراتب تسلیت خود را به عموم مردم ایران ابراز داشت و برای مجروحان آرزوی بهبودی سریع نمود.
برچسب ها: نخست وزیر عراق -
کمک پزشکی -
رییس جمهور -
مصدومان -
بندر شهید رجایی -
نخست وزیر -
پزشکی |
آخرین اخبار سرویس:
|
عراق برای کمک پزشکی برای درمان مصدومان بندر رجایی اعلام آمادگی کرد
عراق برای کمک پزشکی برای درمان مصدومان بندر رجایی اعلام آمادگی کرد
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.