مطالب مرتبط:
میانکاله همچنان در خطر؛ علت سکوت مسئولان وزارت کشاورزی چیست؟
میانکاله همچنان در خطر؛ علت سکوت مسئولان وزارت کشاورزی چیست؟ |
روایتی که تا کنون از پتروشیمی میانکاله نشنیدید / اعضای شورای روستای حسین آباد و للمرز بالاخره سکوت را شکستند / یکی از اعضای شورای تامین گفته بود باید به دستان سازنده پتروشیمی بوسه زد (فیلم)
روایتی که تا کنون از پتروشیمی میانکاله نشنیدید / اعضای شورای روستای حسین آباد و للمرز بالاخره سکوت را شکستند / یکی از اعضای شورای تامین گفته بود باید بر پیشانی سازنده پتروشیمی بوسه زد (فیلم)
روایتی که تا کنون از پتروشیمی میانکاله نشنیده اید / اعضای شورای روستای حسین آباد و للمرز بالاخره سکوت را شکستند / یکی از اعضای شورای تامین گفته بود باید بر پیشانی سازنده پتروشیمی بوسه زد (فیلم)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 ساعت 11:552025-04-30اقتصادي

میانکاله همچنان در خطر/ علت سکوت مسئولان وزارت کشاورزی چیست؟


علیرغم دستور رییس جمهور برای توقف پروژه پتروشیمی میانکاله، پرونده به طور کامل بسته نشد.

تکلیف 92 هکتار زمین واگذار شده مشخص نیست و عاملان پروژه هم در حال اقدام برای احیای مجدد آن هستند.

- علیرغم دستور رییس جمهور برای توقف پروژه پتروشیمی میانکاله، پرونده به طور کامل بسته نشد.

تکلیف 92 هکتار زمین واگذار شده مشخص نیست و عاملان پروژه هم در حال اقدام برای احیای مجدد آن هستند.

  این تالاب یکی از 12 مرکز ذخیره گاه زیست کره روی زمین است و در آن پرندگانی، چون اگرت، حواصیل، پرتینکول طوقه دار، قو، پلیکان دالماسی، فلامینگو، اردک سرسفید، غاز سینه قرمز، غاز لوبیا، باتلاق غربی، کوتوس و میل اشاره که جز کمیاب ترین پرندگان جهان هستند، یافت می شود.

  حالا باید دید سرانجام این پروژه و تکلیف 92 هکتار زمین با بهترین کیفیت خاک چه خواهد شد و آیا وزارت جهاد کشاورزی اقدامی اساسی برای بازپس گیری این اراضی انجام خواهد داد؟   به گزارش مهر، علیرغم دستور رییس جمهور برای توقف پروژه پتروشیمی میانکاله، پرونده به طور کامل بسته نشد.

تکلیف 92 هکتار زمین واگذار شده مشخص نیست و عاملان پروژه هم در حال اقدام برای احیای مجدد آن هستند.

    20 اسفندماه سال 1400 بود که کلنگ احداث مجتمع پتروشیمی مازندران، در روستای حسین آباد شهرستان بهشهر و در محدوده حفاظت شده میانکاله ب


برچسب ها: دستور رییس جمهور - پروژه - رییس جمهور - وزارت جهاد کشاورزی - ذخیره گاه زیست کره - پتروشیمی - زمین
آخرین اخبار سرویس:

میانکاله همچنان در خطر/ علت سکوت مسئولان وزارت کشاورزی چیست؟

میانکاله همچنان در خطر/ علت سکوت مسئولان وزارت کشاورزی چیست؟