مطالب مرتبط:
لیگ برتر ایران بوی شعر می دهد؛ فجر دوباره در لیگ برتر است
احتمال بازگشت بشار رسن به لیگ ایران | اخبار ورزشی
مهاجم تیم ملی ایران لیگ امارات را زیر و رو کرد
نوراللهی در چه صورت به لیگ ایران را انتخاب می کند؟ | اخبار ورزشی
برنامه مبارزات چهار تکواندوکار ایران در روز پایانی مسابقات جهانی آفتاب نو | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 ساعت 14:252025-05-14ورزشي

لیگ برتر ایران بوی شعر می دهد؛ شیراز دوباره در لیگ برتر است


چند سالی بود که جای شیراز در لیگ برتر خالی بود؛ جای شهری که فوتبال را با طراوت طبع شاعرانگی می آمیزد.

نبودن تیمی از شیراز در سطح اول فوتبال ایران، - لیگ برتر ایران بوی شعر می دهد؛ شیراز دوباره در لیگ برتر است چند سالی بود که جای شیراز در لیگ برتر خالی بود؛ جای شهری که فوتبال را با طراوت طبع شاعرانگی می آمیزد.

نبودن تیمی از شیراز در سطح اول فوتبال ایران، نه فقط یک خلأ ورزشی، که غیبت بخشی از فرهنگ فوتبالی کشور بود.

عصرایران؛ علی خیرآبادی- در شیراز، گویی توپ را نه با پا، که با واژه ها نوازش می کنند؛ انگار فوتبال هم این جا بوی شعر می دهد.

شهری که از کوچه پس کوچه هایش صدای ساز می آید و از زمین های خاکی اش بازیکنانی برخاسته اند که تا تیم ملی و قله لیگ برتر پیش رفته اند.

با این همه، چند سالی بود که جای شیراز در لیگ برتر خالی بود؛ جای شهری که فوتبال را با طراوت طبع شاعرانگی می آمیزد.

نبودن تیمی از شیراز در سطح اول فوتبال ایران، نه فقط یک خلأ ورزشی، که غیبت بخشی از فرهنگ فوتبالی کشور بود.

حالا اما دوباره نام این شهر بر نقشه لیگ برتر جا خوش کرده؛ با فجر سپاسی.

تیمی که بازگشتش، تنها بازگشت یک باشگاه نیست، بلکه طنین دوباره صدایی ست که سال ها در گلوی فوتبال جنوب خاموش مانده بود.


برچسب ها: لیگ برتر - فوتبال - شیراز - برتر - لیگ برتر ایران - ایران - شهری
آخرین اخبار سرویس:

لیگ برتر ایران بوی شعر می دهد؛ شیراز دوباره در لیگ برتر است

لیگ برتر ایران بوی شعر می دهد؛ شیراز دوباره در لیگ برتر است