مطالب مرتبط:
تفاهم نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل منعقد شد
تدوین طرحی برای تنوع بخشی به روش های تامین سرمایه بنگاه های تولیدی
بخشی دیگری از اعترافات متجاوز به کودکان / فرد نزدیکی در خانواده با خودم این کار را انجام داده بود
بخشی دستجردی: کنز و احتکار را باید ممنوع کرد
اعلام نتایج آزمون EPT دانشگاه آزاد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404 ساعت 17:002025-04-23دانش

ضرورت هویت بخشی به ورزش دانشگاهی در دانشگاه ها


مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان گفت: هویت بخشی به ورزش دانشگاهی در دانشگاه ها به نحوی که فعالیت های دانشگاهی، دانشگاه محور شوند ضروری است.

- مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان گفت: هویت بخشی به ورزش دانشگاهی در دانشگاه ها به نحوی که فعالیت های دانشگاهی، دانشگاه محور شوند ضروری است.

به گزارش ایسنا، دکتر زارعی، مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در نشست دبیران شورای هماهنگی معاونان دانشجویی مناطق ده گانه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی گفت: ورزش و تربیت بدنی از جمله مباحثی است که معاونان دانشجویی در مناطق با آن مواجه هستند و به خوبی نقش و جایگاه آن را در ایجاد شادابی و نشاط می دانند.

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه رویکرد ما افزایش شور و نشاط در دانشگاه هاست، تصریح کرد: عمده فعالیت های ما باید در دانشگاه ها انجام شود، متاسفانه فعالیت های ورزشی در دانشگاه ها آن طور که باید پر رنگ نیست.

چالش های این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است و در حال رفع آن ها هستیم.

وی افزود: حدود 34 درصد پست ها در ادارات تربیت بدنی دانشگاه ها خالی هستند که در این خصوص پیگیری ها در حال انجام است و ان شاء الله به نتایج مثبتی دست خواهیم یافت.


برچسب ها: دانشگاه - سازمان امور دانشجویان - دانشگاه ها - امور دانشجویان - تربیت بدنی - ورزش دانشگاهی - دانشجویان
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت هویت بخشی به ورزش دانشگاهی در دانشگاه ها

ضرورت هویت بخشی به ورزش دانشگاهی در دانشگاه ها