مطالب مرتبط:
عراقچی چرا به پاکستان رفت؟
عراقچی: خواستار کاهش تنش ها و خویشتن داری هند و پاکستان هستیم
عراقچی:تلاش داریم تا همکاری های ایران و پاکستان در مسیر بهتری قرار بگیرد
روایت عراقچی از اهداف سفرش به پاکستان
آغاز نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه | مباحث منطقه در محور گفت وگوهای آقای عراقچی در پاکستان است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 اردیبهشت 1404 ساعت 15:552025-05-05بين الملل

چرا عراقچی به پاکستان رفت؟


وزیر امور خارجه کشورمان بررسی آخرین تحولات در جنوب آسیا، مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا و مرور همکاری های دوجانبه با پاکستان را سه هدف اصلی خود در سفر به اسلام آباد عنوان کرد.

- وزیر امور خارجه کشورمان بررسی آخرین تحولات در جنوب آسیا، مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا و مرور همکاری های دوجانبه با پاکستان را سه هدف اصلی خود در سفر به اسلام آباد عنوان کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سید عباس عراقچی پس از دیدار با همتای پاکستانی خود و برگزاری مذاکرات با حضور هیات های دو کشور در اسلام آباد اظهار داشت: سفر امروز ما به پاکستان سه هدف اصلی داشت که اول، بررسی آخرین وضعیت در منطقه و آنچه که اتفاق افتاده و بین هند و پاکستان در جریان است.

وی افزود: هر دو کشور هند و پاکستان، کشورهای دوست جمهوری اسلامی ایران و البته پاکستان کشور همسایه و برادر ما است و علاقه مند بودیم که قبل از سفر به هند در جریان مواضع دوستان خود در پاکستان قرار بگیرم.

عراقچی گفت که در دیدار با دوستان پاکستانی آنان را درخصوص آخرین وضعیت مذاکرات (غیرمستقیم) بین ایران و آمریکا توجیه کردیم.

وی افزود: هدف دیگر ما مرور روابط دوجانبه ایران و پاکستان به ویژه در حوزه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بود که آن را مورد بررسی قرار دادیم و در دیدارهای آتی نیز آن را دنبال خواهی


برچسب ها: پاکستان - اسلام آباد - وزیر امور خارجه - ایران و آمریکا - کشور - هند و پاکستان - آخرین تحولات
آخرین اخبار سرویس:

چرا عراقچی به پاکستان رفت؟

چرا عراقچی به پاکستان رفت؟