مطالب مرتبط:
نمونه سوالات فارسی دوازدهم نهایی خرداد 1404 با پاسخ تشریحی | آمادگی تضمینی برای امتحان
سوالات کنکور و امتحانات نهایی لو نرفته است
تا امروز سوالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است
سوالات کنکور و امتحانات نهایی لو نرفته است
سوالات کنکور و امتحانات نهایی لو نرفته است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 ساعت 11:052025-05-20اجتماعي

تکذیب شایعات لو رفتن سوالات کنکور و امتحان نهایی


رییس مرکز امداد و فوریت های سایبری پلیس فتا گفت: تا امروز سوالات کنکور و امتحانات نهایی لو نرفته است.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر، سرهنگ رامین پاشایی رییس مرکز امداد و فوریت های سایبری پلیس فتا درباره سوءاستفاده از امتحانات نهایی بیان داشت: از سال 97 فروش سوالات کنکور و سوالات نهایی باب شده و به یکی از تقویم ها عملیاتی ثابت پلیس فتا تبدیل شده است.

وی با اشاره به پرونده های مشابه این حوزه گفت: ترفند کلاهبرداران در حوزه کنکور به این شکل است که از نام و اعتبار اشخاصی از سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش معرفی می کنند.

در این کلاهبرداری که تقریباً 80 درصد را شامل می شود به این صورت است که برای دریافت سوالات، پول با مبلغی بین 5 تا 100 میلیون به حساب کلاهبردار واریز می شود و حتی گاهاً سکه دریافت می کنند.

وی بیان داشت: پس از واریز پول از کلاهبردار دیگر خبری نمی شود و یا سوالات ادوار گذشته را با اندک تغییرات گرافیکی در اختیار متقاضی قرار می دهند.

سرهنگ پاشایی در رادیو گفت و گو با بیان اینکه کنکور به یک رویداد سیاسی امنیتی تبدیل شده اضافه کرد: برخی قصد دارند از داخل و خارج امنیت آن را خدشه دار کنند و برای آن افرادی را عجین می کنند تا با ادوات تقلب افزار برای امنیت جلسه مشکل ایجاد کنند.


برچسب ها: سوالات - کلاهبردار - امتحانات نهایی - پلیس فتا - نهایی - کنکور - امتحان
آخرین اخبار سرویس:

تکذیب شایعات لو رفتن سوالات کنکور و امتحان نهایی

تکذیب شایعات لو رفتن سوالات کنکور و امتحان نهایی