مطالب مرتبط:
اصلاحات قانونی در حوزه ترافیک کلید خورد؟
کوچ مشاوران املاک به آگهی نامه های تخصصی کلید می خورد؟
توسعه زیرساخت خودروهای برقی کلید خورد/ شرایط مهیاست؟
مذاکرات رسمی ایران برای ورود اینترنت ماهواره ای کلید خورد
اوربان: غرب در جنگ نیابتی با روسیه شکست خورد؛ ترامپ آمریکا را نجات داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 فروردین 1404 ساعت 12:302025-04-19فرهنگي

از ماجرای یک تکذیبیه تا جشنی که با بی مهری به مستند و کوتاه کلید خورد


در هفته گذشته پس از جنجال ها حول موسسه سینماشهر، موسسه «بهمن سبز» نیز در جوابیه ای به تعداد سرورهای خریداری شده اعتراض کرد، همچنین جشن منتقدان بدون توجه به سینمای کوتاه و مستند فراخوان داد.

- از ماجرای یک تکذیبیه تا جشنی که با بی مهری به مستند و کوتاه کلید خورد در هفته گذشته پس از جنجال ها حول موسسه سینماشهر، موسسه بهمن سبز نیز در جوابیه ای به تعداد سرورهای خریداری شده اعتراض کرد، همچنین جشن منتقدان بدون توجه به سینمای کوتاه و مستند فراخوان داد.

خبرگزاری مهر -گروه هنر-آزاده فضلی؛ سینما یکی از هنرهای هفت گانه پرطرفدار در میان عموم مردم است که روزانه اخبار بسیاری را در سرویس ها و گروه های خبری رسانه ها به خود اختصاص می دهد و هنرمندان این رشته به ویژه بازیگران سینما، به نوعی زیر ذره بین جامعه هستند و به همین دلیل به محلی برای ایجاد حواشی تبدیل می شوند.

از آغاز سال 1404، سینمای ایران در حال و هوای اکران نوروزی بود و تنور نسبتا گرمی در اکران نوروزی را نیز شاهد بودیم که شاید این موضوع را می توان به اکران چند فیلم از میان فیلم های جشنواره فیلم فجر نسبت داد.

ضمن اینکه هنوز فیلم موسی کلیم الله (ع) تبلیغات گسترده ای در تلویزیون و سطح شهر دارد و امکان نمایش این فیلم در شهرهای بدون سینما نیز فراهم شده است و همین مساله، مردم عادی را به سم


برچسب ها: سینما - جشن منتقدان - مستند - موسسه - کوتاه - بهمن سبز - منتقدان
آخرین اخبار سرویس:

از ماجرای یک تکذیبیه تا جشنی که با بی مهری به مستند و کوتاه کلید خورد

از ماجرای یک تکذیبیه تا جشنی که با بی مهری به مستند و کوتاه کلید خورد