مطالب مرتبط:
عربستان تشکیل آژانس کوچاندن فلسطینی ها از غزه را محکوم کرد
عربستان تشکیل آژانس کوچاندن فلسطینی ها از غزه را محکوم کرد
عربستان علیه کوچ اجباری فلسطینی ها از غزه
عربستان تشکیل آژانس کوچاندن فلسطینی ها از غزه را محکوم کرد
عربستان تشکیل آژانس کوچاندن فلسطینی ها از غزه را محکوم کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 فروردین 1404 ساعت 16:452025-03-25بين الملل

عربستان: بدون رسیدن فلسطینی ها به حق خود صلحی در کار نیست


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه واکنش ها به توطئه جدید رژیم صهیونیستی علیه کرانه باختری و طرح آوارگی فلسطینی ها از این منطقه، - به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه واکنش ها به توطئه جدید رژیم صهیونیستی علیه کرانه باختری و طرح آوارگی فلسطینی ها از این منطقه، وزارت خارجه عربستان سعودی با صدور بیانیه ای، اظهارات مقامات صهیونیست مبنی بر ایجاد یک آژانس با هدف آواره کردن فلسطینی ها از نوار غزه و تصویب شهرک سازی های غیرقانونی در کرانه باختری را به شدت محکوم کرد.

وزارت خارجه عربستان تأکید کرد: عربستان، قاطعانه این تجاوزات مداوم اسراییل را که نقض آشکار قوانین بین المللی و حقوق بشردوستانه بین المللی است، رد می کند و تأکید دارد که چنین اقداماتی مستقیماً تلاش های بین المللی برای دستیابی به صلحی عادلانه و پایدار را تضعیف می کند.

این وزارتخانه افزود: رسیدن به صلح بدون دستیابی مردم فلسطین به حقوق مشروع خود طبق قطعنامه های بین المللی به ویژه حق تشکیل کشور مستقل فلسطین در مرز های 1967 به پایتختی قدس شرقی، امکان پذیر نخواهد بود.

وزارت خارجه عربستان تصریح کرد: ما از جامعه بین المللی می خواهیم مسئولیت خود را در توقف تجاوزات اسراییل و تلاش برای یافتن راهکاری عادلانه و جامع که حقوق مردم فلسطین را مطابق با


برچسب ها: بین الملل - فلسطینی ها - وزارت خارجه عربستان - کرانه باختری - بین المللی - فلسطینی - عربستان
آخرین اخبار سرویس:

عربستان: بدون رسیدن فلسطینی ها به حق خود صلحی در کار نیست

عربستان: بدون رسیدن فلسطینی ها به حق خود صلحی در کار نیست