مطالب مرتبط:
هشدار هواشناسی همدان نسبت به کاهش دما و رگبار باران
هشدار هواشناسی کرمانشاه نسبت به کاهش محسوس دما و خطر سرمازدگی محصولات
سازمان هواشناسی هشدار داد؛ کاهش محسوس دما از پایان هفته در تهران
هشدار هواشناسی همدان نسبت به کاهش دما و رگبار باران
طوفان مشهد را در نوردید (بامداد یکشنبه، 24 فروردین 1404)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 فروردین 1404 ساعت 16:502025-04-13اجتماعي

هشدار افت شدید دما از بامداد چهارشنبه در اکثر نقاط کشور


کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به صدور هشدار گفت: از بامداد چهارشنبه (27 فروردین) خنکی بی هنجار دما تا پایان هفته در اغلب مناطق کشور فراگیر خواهد بود و تا اوایل هفته آینده ادامه دارد.

- کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به صدور هشدار گفت: از بامداد چهارشنبه (27 فروردین) خنکی بی هنجار دما تا پایان هفته در اغلب مناطق کشور فراگیر خواهد بود و تا اوایل هفته آینده ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد اصغری کارشناس سازمان هواشناسی از بارش باران در نقاط مختلف کشور طی روزهای آتی و همچنین افزایش دما تا روز سه شنبه (26 فروردین) خبر داد و گفت: امروز در دو ناحیه از کشور بارش خواهیم داشت؛ نخست در شمال شرق شامل خراسان شمالی، بخش های شمالی خراسان رضوی و استان گلستان، و دوم در مناطق زاگرس جنوبی شامل شمال فارس، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری.

اصغری با بیان اینکه روند افزایش دما تا روز سه شنبه ادامه دارد، افزود: از بامداد چهارشنبه کاهش محسوس و بی هنجار دما آغاز می شود و این خنکی هوا تا پایان هفته جاری و حتی اوایل هفته آینده در بسیاری از نقاط کشور تداوم خواهد داشت.

این کارشناس هواشناسی همچنین درباره پیش بینی بارش ها در روز دوشنبه گفت: فردا بارش ها در سواحل دریای خزر و استان های شمال غربی کشور شامل آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و ا


برچسب ها: سازمان هواشناسی - چهارشنبه - هواشناسی - کارشناس - کشور - مناطق کشور - اوایل هفته
آخرین اخبار سرویس:

هشدار افت شدید دما از بامداد چهارشنبه در اکثر نقاط کشور

هشدار افت شدید دما از بامداد چهارشنبه در اکثر نقاط کشور