مطالب مرتبط:
پیش بینی هواشناسی گیلان در 24 ساعت آینده + وضعیت هوای گیلان فردا یکشنبه 3 فروردین 1404 + بارش برف و باران در گیلان
یخبندان در تهران؛ هشدار سطح نارنجی هواشناسی | کولاک برف و احتمال بارش تگرگ در این مناطق پایتخت
یخبندان در تهران؛ هشدار سطح نارنجی هواشناسی/کولاک برف و احتمال بارش تگرگ در این مناطق پایتخت
پیش بینی هواشناسی مازندران در 24 ساعت آینده + وضعیت هوای مازندران فردا یکشنبه 3 فروردین 1404 + بارش برف و باران در مازندران
پیش بینی هواشناسی همدان در 24 ساعت آینده + وضعیت هوای همدان فردا یکشنبه 3 فروردین 1404 + بارش برف و باران در همدان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 فروردین 1404 ساعت 15:552025-03-22اجتماعي

هواشناسی گیلان 2 فروردین: برف و تگرگ در راه است


مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به پیش بینی بارش برف و تگرگ تا اواسط هفته در استان، گفت: تمهیدات لازم جهت اجتناب افراد و اشخاص از استقرار و تردد در حاشیه رودخانه ها لحاظ شود.

- رشت- مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به پیش بینی بارش برف و تگرگ تا اواسط هفته در استان، گفت: تمهیدات لازم جهت اجتناب افراد و اشخاص از استقرار و تردد در حاشیه رودخانه ها لحاظ شود.

محمد دادرس در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به الگوهای جدید هواشناسی در گیلان اظهار کرد: نقشه های هواشناسی نشان دهنده فعالیت سامانه بارشی در منطقه است.

وی با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی در استان گفت: شرایط برای ابرناکی و مه آلود بودن هوا، کاهش دما، بارندگی، ارتفاعات مخلوط باران و برف یا بارش برف رعد و برق و احتمال تگرگ تا اواسط هفته فراهم است.

وی تصریح کرد: آبگرفتگی و اختلال در تردد، بالا آمدن آب رودخانه ها، جاری شدن سیلاب و روان آب، رانش و لغزش زمین، انسداد مسیرهای برفگیر، اختلال در حمل و نقل عمومی، شکستن و سقوط درختان، خسارت به سازه ها و ابنیه مورد انتظار است.

مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: توصیه می شود تمهیدات لازم جهت اجتناب افراد و اشخاص از استقرار و تردد در حاشیه رودخانه ها و همچنین برپایی چادرهای مسافرتی لحاظ شود.


برچسب ها: هواشناسی گیلان - هواشناسی - مدیرکل هواشناسی گیلان - مدیرکل هواشناسی - اواسط هفته - رودخانه ها - حاشیه رودخانه
آخرین اخبار سرویس:

هواشناسی گیلان 2 فروردین: برف و تگرگ در راه است

هواشناسی گیلان 2 فروردین: برف و تگرگ در راه است