مطالب مرتبط:
بازداشت 22 نفر از عوامل وقایع ارومیه
بازداشت 9 خبرنگار در تظاهرات گسترده ترکیه (فیلم)
بازداشت دومین عامل شهادت مأمور پلیس در چهارشنبه سوری
یک هزار و 133 نفر در ترکیه بازداشت شدند
اردوغان معترضان به بازداشت شهردار استانبول را به «گرایش به سمت خشونت» متهم کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 فروردین 1404 ساعت 13:302025-03-25سياسي

روایت هرمز شجاعی مهر از بازداشت و بازجویی اش در اوین


هرمز شجاعی مهر مجری ثابت سال های طولانی برنامه خانواده سبز، این امتیاز ویژه را داشت که همزمان مجله ای به همین نام منتشر کند و همین ظرفیت باعث شد مجله او به فروش تاریخی برسد و در یک شماره حتی از 700 هزار نسخه عبور کند و او به ثروتی افسانه ای از قبل این مجله دست یابد.

- هرمز شجاعی مهر مجری ثابت سال های طولانی برنامه خانواده سبز، این امتیاز ویژه را داشت که همزمان مجله ای به همین نام منتشر کند و همین ظرفیت باعث شد مجله او به فروش تاریخی برسد و در یک شماره حتی از 700 هزار نسخه عبور کند و او به ثروتی افسانه ای از قبل این مجله دست یابد.

شجاعی مهر از قبل این ثروت یک چاپخانه نیز خرید که نشریات دیگری نیز چاپ می کرد.

مجله همت که در سال های 1387 و 1388 منتشر شده بود، یک بار در 16 بهمن 1387 با روی جلدی که هاشمی و گروهی از چهره ها را با تیتر احمدی نژاد کشون نشان می داد، توقیف کرد.

این نشریه بار دیگر پس از شماره 20 دی 1388، پس از آنکه روی جلدش بخش وسیعی از علما و چهره ها را پشت هاشمی نشان می داد و از آنها با عنوان همه یاران هاشمی یاد کرده بود، توقیف شد و این بار با عواملش برخورد شد.

هرمز شجاعی مهر که در چاپخانه اش نشریه همت منتشر می شد، جزو اشخاصی بود که بازداشت شد.


برچسب ها: هرمز شجاعی مهر - مجله - شجاعی - هزار نسخه - منتشر - خانواده - هرمز
آخرین اخبار سرویس:

روایت هرمز شجاعی مهر از بازداشت و بازجویی اش در اوین

روایت هرمز شجاعی مهر از بازداشت و بازجویی اش در اوین