مطالب مرتبط:
تجلیل مدیرکل تبلیغات اسلامی استان از شورای شهر بوشهر
برنامه های هفته هنر انقلاب اسلامی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان خراسان جنوبی اعلام شد
اعلام برنامه های هفته هنر انقلاب اسلامی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان خراسان جنوبی
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز جهانی کودک فلسطینی
سرهنگ سلامی: موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران یکی از پایگاه های گردشگری در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1404 ساعت 14:552025-04-05سياسي

توانمندسازی و آموزش برنامه تبلیغات اسلامی مازندران است


مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران توانمندسازی، آموزش و دانش افزایی را از برنامه های مهم اداره کل در سال جاری بیان کرد.

- بابل- مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران توانمندسازی، آموزش و دانش افزایی را از برنامه های مهم اداره کل در سال جاری بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام محمد مهدی شریف تبار ظهر شنبه در نشست کارکنان اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران ضمن تبریک آغاز سال جدید بر لزوم توجه به شعار سال تاکید و خاطر نشان کرد: توانمندسازی، آموزش و دانش افزایی از جمله برنامه های سال جدید است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران استفاده از ظرفیت های مردمی در ترویج معارف قرآن و اهل بیت را یک نعمت بزرگ عنوان کرد و ضمن قدردانی از تلاش های مؤثر در اجرای طرح زندگی با آیه های ماه مبارک رمضان، بر لزوم استمرار آن در طول سال تاکید کرد.

اشراف بر طرح و برنامه های سال جدید، جدیت در هماهنگی و هم افزایی بین ستاد و صف، ایجاد انگیزه های معنوی در بین کارکنان، لزوم پیگیری دستورالعمل های ارسالی مرکز تا حصول نتیجه، خلاقیت و نوآوری در فعالیت های فرهنگی و قرآنی از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود.


برچسب ها: تبلیغات اسلامی - مازندران - مدیرکل تبلیغات اسلامی - تبلیغات - برنامه - اسلامی - استفاده از ظرفیت های مردمی
آخرین اخبار سرویس:

توانمندسازی و آموزش برنامه تبلیغات اسلامی مازندران است

توانمندسازی و آموزش برنامه تبلیغات اسلامی مازندران است