مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 اسفند 1403 ساعت 21:552025-03-15پزشكي

190 بیمار پاکستانی در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه درمان شدند


رییس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه از درمان 190 بیمار پاکستانی طی یک سال اخیر در این مرکز درمانی خبر داد.

- میرجاوه - رییس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه از درمان 190 بیمار پاکستانی طی یک سال اخیر در این مرکز درمانی خبر داد.

محمد کریمی در گفت وگو با، افزود: در یکسال گذشته، بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اخذ مجوز درمان بیماران خارجی، موفق به درمان 190 بیمار از کشور پاکستان شده است.

وی ادامه داد: گردشگران سلامت از کشور پاکستان بیشتر برای درمان مواردی مانند تروما، مسمومیت و سایر بیماری ها به این بیمارستان مراجعه می کنند.

وی افزود: خوشبختانه بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با دارا بودن 21 تکنسین اتاق عمل و بیهوشی و 18 متخصص در رشته های مختلف از جمله ارتوپدی، زنان و زایمان، اطفال، داخلی، قلب و عروق، بیهوشی، جراحی، چشم پزشکی و رادیولوژی، شرایط مناسبی را برای درمان بیماران خارجی و داخلی فراهم کرده است.

کریمی همچنین به آمار خدمات ارائه شده در این بیمارستان اشاره و گفت: در یکسال گذشته، چهار هزار و 685 هم میهن در این بیمارستان بستری شده اند و برای هزار و 355 نفر نیز عمل جراحی انجام شده است.

وی اضافه کرد: این آمار نشان دهنده ظرفیت بالای این بیمارستان در ارائه خدمات درمانی به بیماران داخلی و خارجی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

190 بیمار پاکستانی در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه درمان شدند

190 بیمار پاکستانی در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه درمان شدند