مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 اسفند 1403 ساعت 21:452025-02-19سياسي

آزادی 24 زندانی جرائم غیرعمد در گلستان


24 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد استان گلستان با حمایت نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گرگان، و با همراهی جمعی از خیرین استان آزاد شدند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، 24 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد استان گلستان با حمایت نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گرگان، و با همراهی جمعی از خیرین استان آزاد شدند که این مراسم ویژه عصر چهارشنبه در بیت الزهرا (س) گرگان برگزار شد.

این مراسم که با حضور حجت الاسلام هادی صادقی، معاون قوه قضاییه و رییس مرکز حل اختلاف کشور، حیدر آسیابی، مدیرکل دادگستری گلستان، و جمعی از مسئولان و مدیران استان برگزار شد، خانواده های زندانیان نیز حضور داشتند و آزادی این افراد در فضایی معنوی و صمیمانه اعلام شد.

آیت الله سیدکاظم نورمفیدی در این مراسم با تأکید بر اهمیت کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، اظهار کرد: این اقدام خیرخواهانه علاوه بر کاهش مشکلات خانواده های این افراد، زمینه بازگشت آنان به جامعه را فراهم می کند و از آسیب های اجتماعی پیشگیری خواهد کرد.

وی همچنین از همراهی خیرین در این مسیر خداپسندانه قدردانی کرد و افزود: مشارکت نیکوکاران در این امر نشان دهنده روح همدلی و نوع دوستی در جامعه اسلامی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزادی 24 زندانی جرائم غیرعمد در گلستان

آزادی 24 زندانی جرائم غیرعمد در گلستان