مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 اسفند 1403 ساعت 12:502025-03-01سياسي

وزارت بهداشت نمی تواند از اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در 1404 شانه خالی کند


رضا سپه وند، نماینده چگنی و خرم آباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در 1404 گفت: - وزارت بهداشت نمی تواند از اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در 1404 شانه خالی کند رضا سپه وند، نماینده مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از توقف اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در سال 1404، بر لزوم ماندگاری پزشکان در مناطق محروم تأکید کرد و وزارت بهداشت را به برنامه ریزی نادرست و عدم تخصیص صحیح منابع متهم کرد.

وی هشدار داد که این وضعیت موجب تشدید کمبود پزشک در استان های کم برخوردار خواهد شد.

رضا سپه وند، نماینده چگنی و خرم آباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در 1404 گفت: مشکل کمبود پزشک در استان های محروم، از جمله در حوزه انتخابیه من، یک معضل جدی است که نیاز به توجه فوری دارد.

وزارت بهداشت به رغم اعلام افزایش ظرفیت پزشکی در سه سال گذشته، اعلام کرده که در سال چهارم این طرح را به دلایلی که اغلب به کمبود بودجه اشاره می شود، متوقف خواهد کرد.

در حالی که گزارش ها نشان می دهند که بودجه مورد نیاز به طور کامل تخصیص یافته است و در واقع این مسئله به برنامه ریزی نادرست و نحوه توزیع منابع باز می گردد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزارت بهداشت نمی تواند از اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در 1404 شانه خالی کند

وزارت بهداشت نمی تواند از اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در 1404 شانه خالی کند