مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 اسفند 1403 ساعت 13:402025-03-11اقتصادي

مشکلات اقتصادی را جدی بگیریم/ همه باید به فکر منافع ملی باشند


متاسفانه امروز برخی در دعاوی سیاسی و حزبی گرفتار هستند، در حالی که وفاق باید با نگاه به منافع ملی باشد و امروز باید مشکلات اقتصادی و پیامدهای آن را جدی گرفت.

- یک کارشناس اقتصادی گفت: متاسفانه امروز برخی در دعاوی سیاسی و حزبی گرفتار هستند، در حالی که وفاق باید با نگاه به منافع ملی باشد و امروز باید مشکلات اقتصادی و پیامدهای آن را جدی گرفت.

وحید شقاقی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به چالش های موجود در کشور و اثرات آن بر اقتصاد کشور و لزوم همگرایی برای عبور از چالش ها اظهار کرد: امروز از دو حوزه عمده فشار سنگین به اقتصاد کشور وارد می شود.

بخش اول مربوط به ناترازی های سنگین و پیامدهای آن در اقتصاد ایران است.

در حال حاضر حداقل نزدیک به هشت ناترازی از جمله، ناترازی های بانکی، صندوق های بازنشستگی، برق، گاز، بنزین، آب، فرونشست زمین و ناترازی در حساب سرمایه در اقتصاد کشور اثرگذار است و در سال های آینده از منظر ناترازی ها در شرایط سختی قرار خواهیم داشت و این در حالی است که این ناترازی ها ترکیبی بوده و بر روی یکدیگر اثرگذار هستند.

وی افزود: باید یک تصویر روشن از واقعیت موجود وجود داشته باشد؛ چراکه بسیاری از این ناترازی ها مربوط به امسال و یا سال های گذشته نبوده و برخی حتی ریشه های چند دهه ای دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکلات اقتصادی را جدی بگیریم/ همه باید به فکر منافع ملی باشند

مشکلات اقتصادی را جدی بگیریم/ همه باید به فکر منافع ملی باشند