مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 اسفند 1403 ساعت 12:202025-03-13سياسي

تا پایان دولت، 30هزار خوابگاه متاهلی ساخته می شود


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ساخت 30 هزار خوابگاه متاهلی در کشور تا پایان دولت خبر داد و گفت: در حال حاضر پنج هزار خوابگاه متاهلی با پیشرفت فیزیکی 30 درصدی در حال ساخت داریم.

- حسین سیمایی صراف روز پنجشنبه 23 اسفندماه در مراسم آغاز عملیات اجرایی ساخت مسکن دانشگاهیان و ناحیه نوآوری بین المللی در دانشگاه صنعتی تبریز، از پیشگام بودن این دانشگاه در راستای ساخت مسکن دانشگاهیان ابراز خرسندی کرد و گفت: یکی از اولویت های جدی ما تامین مسکن دانشگاهیان اعم از اساتید و کارکنان است .

وی به پیگیری ساخت و تامین مسکن دانشگاهیان تاکید کرد و گفت: وزارت علوم 14 مرحله اداری ساخت مسکن دانشگاهیان دارد که ما با برگزاری جلسه های هفتگی آنها را احصا کرده ایم و در راستای تامین مسکن دانشگاهیان امیدواریم، دانشگاه های مختلف بزودی این مراحل را طی کنند.

وی به پروژه ساخت خوابگاه متاهلی اشاره کرد و افزود: ما 90 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی داریم که متاهل هستند ولی متاسفانه یک 1500 خوابگاه متاهلی در کشور داریم که امیدواریم طبق برنامه ریزی تا سال آینده تعداد خوابگاه های متاهلی را دو برابر کرده و به سه هزار عدد برسانیم.

سیمایی صراف با تاکید بر آغاز پروژه ساخت مسکن دانشگاهیان توسط تمام دانشگاه های کشور، ادامه داد: فقط 35 دانشگاه پروژه ساخت مسکن را شروع کرده اند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تا پایان دولت، 30هزار خوابگاه متاهلی ساخته می شود

تا پایان دولت، 30هزار خوابگاه متاهلی ساخته می شود