مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 اسفند 1403 ساعت 16:552025-03-08اقتصادي

وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر استراتژیک مواد غذایی کشور در حد کفایت است


توسعه تجارت دریا محور بر صادرات، واردات و ذخایر استراتژیک مواد غذایی کشور مؤثر است و باعث گسترش حوزه حمل و نقل دریایی و نقش آفرینی ایران در تجارت جهانی خواهد شد.

- وزیر جهاد کشاورزی گفت: توسعه تجارت دریا محور بر صادرات، واردات و ذخایر استراتژیک مواد غذایی کشور مؤثر است و باعث گسترش حوزه حمل و نقل دریایی و نقش آفرینی ایران در تجارت جهانی خواهد شد.

به گزارش به تبیین چشم انداز توسعه اقتصادی کشور در حوزه دریا محور و همچنین اهمیت تعاملات بین المللی برای تقویت امنیت غذایی پرداخت و گفت: تصمیمات و سیاست های دریایی بر حمایت از صادرات، واردات و ذخایر استراتژیک مواد غذایی کشور مؤثر است.

وزیر جهاد کشاورزی به تقارن ماه مبارک رمضان و عید نوروز و وضعیت تأمین مواد غذایی کشور اشاره کرد و گفت: بخشی از مواد غذایی کشور به دلیل شرایط اقلیمی و جغرافیایی ایران همچنان از طریق واردات تأمین می شود.

با این حال، برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در راستای مثبت سازی تراز تجاری، برقراری امنیت غذایی پایدار و تقویت نقش ایران در تجارت دریا محور استوار است.

نوری با بیان اینکه تأمین نیازهای داخلی اولویت برنامه های وزارت جهاد کشاورزی است، گفت: تلاش می کنیم در صادرات مجدد برخی کالاها و غلات مورد تقاضای کشورهای منطقه و جهان از جمله آفریقا و آسیای شرقی سهم مؤ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر استراتژیک مواد غذایی کشور در حد کفایت است

وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر استراتژیک مواد غذایی کشور در حد کفایت است