مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 بهمن 1403 ساعت 16:102025-01-22اقتصادي

امسال 1.6 میلیون تن خرما در کشور تولید شد


مدیرکل دفتر امور میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال یک میلیون و 660 هزار تن خرما در کشور تولید و 390 هزار تن به ارزش بیش از 350 میلیون دلار صادر شد.

- مدیرکل دفتر امور میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال یک میلیون و 660 هزار تن خرما در کشور تولید و 390 هزار تن به ارزش بیش از 350 میلیون دلار صادر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، زهرا جلیلی مقدم، مدیرکل دفتر امور میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با توجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان گفت: این حجم محصول خرما در استان های پیشرو مانند خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان تولید شد.

وی افزود: در سال گذشته، حدود 390 هزار تن خرما با ارزشی معادل بیش از 350 میلیون دلار صادر شده است.

مدیرکل دفتر امور میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به جایگاه ایران در تولید خرما در جهان گفت: کشور ما در میان کشورهای تولیدکننده خرما، رتبه سوم جهانی و با بیش از 400 ژنوتیپ خرما، تنوع بالایی در این محصول دارد.

وی گفت: خرمای پیارم به عنوان گران قیمت ترین خرمای صادراتی ایران شناخته می شود و ارقام دیگری مانند مضافتی، استعمران، کبکاب، زاهدی، کلوته و ربی نیز از دیگر ارقام تجاری ایران هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امسال 1.6 میلیون تن خرما در کشور تولید شد

امسال 1.6 میلیون تن خرما در کشور تولید شد