مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 بهمن 1403 ساعت 10:552025-01-23دانش

معاون مرکز تحقیقات آبفای کشور: پژوهش های دانشگاهی می تواند بازیابی پساب های شهری را سرعت ببخشد


 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین عطایی فر روز پنجشنبه در رویداد صنعت آب و فاضلاب که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی فارس برگزار شد، - معاون مرکز تحقیقات آبفای کشور: پژوهش های دانشگاهی می تواند بازیابی پساب های شهری را سرعت ببخشد معاون مرکز تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: تحقیقات و پژوهش های علمی دانشگاهیان می تواند به مطالعات و راه اندازی بازیابی چرخه پساب های شهری در سراسر کشور شتاب ببخشد.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین عطایی فر روز پنجشنبه در رویداد صنعت آب و فاضلاب که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی فارس برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر تحقیقات استفاده و بهره برداری از تصفیه خانه های بازیابی چرخه پساب های شهری بویژه در شهر های صنعتی انجام شده است.

او افزود: ایجاد چنین تصفیه خانه های مجهزی در حال مطالعه و راه اندازی است و تحقیقات دانشگاهی نیز می تواند در این مسیر راهگشا و سرعت بخش باشد.

عطایی فر افزود: رویکرد شرکت آبفا، صنعتی سازی تصفیه خانه های فاضلاب است.

اختلاف چشمگیر تولید و مصرف آب در فارس مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب فارس در این رویداد گفت: سهم تولید آب در استان فارس 385 میلیون متر مکعب در سال است، اما این در حالی است که برداشت از منابع آبی این استا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون مرکز تحقیقات آبفای کشور: پژوهش های دانشگاهی می تواند بازیابی پساب های شهری را سرعت ببخشد

معاون مرکز تحقیقات آبفای کشور: پژوهش های دانشگاهی می تواند بازیابی پساب های شهری را سرعت ببخشد