مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 بهمن 1403 ساعت 16:052025-02-10سياسي

دشمن برای فشار بر مردم تحریم ها را اعمال می کند


نماینده مردم فردیس، کرج، اشتهارد و آسارا گفت: برای اینکه حضور مردم در صحنه را نداشته باشیم و از انقلاب ناامید شوند، ایران را تحریم کردند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، علیرضا عباسی در سخنرانی راهپیمایی 22 بهمن کمال شهر با تقدیر از حضور حماسی، آگاهانه، دشمن شکن و بصیر ملت در سراسر ایران اسلامی اظهار کرد: مردم نشان دادند که همیشه به وظیفه خودشان در رابطه با انقلاب اسلامی عمل کردند؛ آنها با علم به تمام مشکلات تمام قد پای نظام اسلامی و امامین انقلاب ایستاده اند.

وی با تأکید بر اینکه در سالگرد پیروزی انقلاب، دلیل انقلاب، شرایط قبل از سال 57، دستاوردهای انقلاب تا امروز و وظایف ملت برای ادامه مسیر را باید تبیین کرد، افزود: ایران در طول دو قرن قبل از جنگ جهانی دوم صحنه رقابت دو قدرت جهانی یعنی انگلیس و روسیه بوده و هیچ تصمیم داخلی و خارجی بدون نظر این دو قدرت در کشور گرفته نمی شد؛ بعد از جنگ جهانی دوم و ورود آمریکا به صحنه سیاست بین المللی و جهانی، ایران محور رقابت سه قدرت آمریکا، انگلیس و روسیه بود.

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از یک طرف انگلیس و روسیه نمی خواستند، منافع خود را از دست بدهند؛ از طرفی آمریکا دنبال جای پایی در ایران قبل از انقلاب بود تا بتواند منافع مادی و سیاسی خود را تأمین کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دشمن برای فشار بر مردم تحریم ها را اعمال می کند

دشمن برای فشار بر مردم تحریم ها را اعمال می کند