مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 بهمن 1403 ساعت 10:252025-02-08بين الملل

رییس دادگاه لاهه: از اقدام آمریکا عمیقا متأسفیم


رییس دیوان کیفری بین الملل در اظهاراتی ضمن ابراز تأسف نسبت به تحریم این دادگاه از سوی آمریکا، گفت که این اقدام استقلال آن را به خطر می اندازد.

- رییس دیوان کیفری بین الملل در اظهاراتی ضمن ابراز تأسف نسبت به تحریم این دادگاه از سوی آمریکا، گفت که این اقدام استقلال آن را به خطر می اندازد.

به گزارش ایسنا، قاضی توموکو آکانه رییس دیوان کیفری بین المللی در این باره اظهار کرد: از تلاش های آمریکا برای اعمال تحریم علیه دیوان کیفری بین المللی عمیقاً متأسفیم.

وی گفت: تحریم های آمریکا به استقلال دادگاه آسیب می زند و میلیون ها قربانی را از دستیابی به عدالت محروم می کند.

آکانه افزود: این اقدام اجرایی، گامی جدید در چارچوب سلسله حملات فزاینده ای است که توانایی دادگاه لاهه را برای تحقق عدالت تضعیف می کند.

رییس دیوان کیفری بین المللی همچنین تاکید کرد: ما به قوانین پایبند هستیم و هرگونه تلاش برای تأثیرگذاری بر استقلال دادگاه یا سیاسی کردن وظایف قضایی آن را رد می کنیم.

روز پنجشنبه، دونالد ترامپ، رییس جمهور امریکا یک فرمان اجرایی امضا کرد که بر اساس آن به دلیل پیگرد قانونی ایالات متحده و متحدانش از سوی دیوان کیفری بین المللی، تحریم هایی علیه این نهاد اعمال می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس دادگاه لاهه: از اقدام آمریکا عمیقا متأسفیم

رییس دادگاه لاهه: از اقدام آمریکا عمیقا متأسفیم